Kā maxus uzvedas šaujot dduplex monolītus? Vai taisnība ka ar backbored stobriem neiesaka monolītus šaut? A5 un maxus cena apmēram vienāda? Bet ar ko viņi izteikti atšķirās?
Kā maxus uzvedas šaujot dduplex monolītus? Vai taisnība ka ar backbored stobriem neiesaka monolītus šaut?
Pilnīgas muļķības! Šādus tekstus par ēsmu lētticīgiem ļautiņiem var izmest kāds medīblietu tirgonis, kurš netirgo savos plauktos Browning ieročus! (tā saucas konkurence)
Pats personīgi lietoju Browning gludstobra ieroci ar BackBored stobru urbumu un DDupleks munīcija lido ideāli! :)
A5 un maxus cena apmēram vienāda? Bet ar ko viņi izteikti atšķirās?
Butiskākā gludstobra pusautomātu Browning MAXUS un A5 atšķirība:
MAXUS - gāzu pārlādes sistēma.
A5 - inerces pārlādes sistēma.
Pats personīgi lietoju Browning gludstobra ieroci ar BackBored stobru urbumu un DDupleks munīcija lido ideāli! :)
Tev, Gati, ir divstobrene..
No browning maxus monolīts nelido ne man, ne draugam. Mētā 30cm diametrā, izmēģināti visi čoki!
Te vēl forumā daži maxus īpašnieki rakstīja, ka šiem tāpat!
Toties ideāli iet breneks!
No browning maxus monolīts nelido ne man, ne draugam. Mētā 30cm diametrā, izmēģināti visi čoki!
Ok, man ir divstobru bise, bet tas nemaina lietas būtību! Stobri paliek stobri, kaut triju stobru!
Protams katram stobram būs sava lode kas patīk, bet mūsdienu modernajiem ieročiem pilnīgi visiem ir kaut kāds urbums, tikai katrs ražotājs to savādāk sauc un tas viss lai uzlabotu skrošu lādiņa izejošos parametrus!
Un kāpēc vispār ir jāiespringst par gludstobra lodēm, ja pat vītņstobriem katram garšo savas!!!!!!! Nu ja akurāt neiet ar Monolītu, tad ies ar Breneku! :)
Tomēr gludstobrs ir domāts skrošu šaušanai, bet ja kungs vēlas arī lodes, tad jāpiemeklē un viss notiks!
stelle jau ir taada,ka shinii valstii lodes ir redzeejusi tikai pa tv.jo sheit mediit ar lodeem ir stingri aizliegts.meginaaju veikalaa ieskaidrot ka pie mums Latvija medii ar lodem,bet shis tik purina galvu ka nesaprot kaa var saut ar vienu lielu svina kluci!!! domaaju ka nav ko teeret laiku un peerties par taam lodeem,jo stobrins ies lietaa tikai ar skrotiim!
Gati Gati.....divstobrene nav pusautomaats, +stobri ir pilniigi un absoluuti dazhaadi! Maxus no Duplex kaut cik jeedziigi, (bliivums slikts, bet citiem Duplex vispaar anekdote) shauj Hexolit 32 magnum.
Slēpts
12.01.2017. 08:28
ja ir bacbored tad viņš ir vienāds gan vienstobvrenei gan divstobrenei
Gati Gati.....divstobrene nav pusautomaats, +stobri ir pilniigi un absoluuti dazhaadi
Nez kur Jūs tās gudrības sagrābstat??? Izlasi Ģirta komentāru!
Ja ir vēlēšanās izmantot DDupleks munīciju precīzai šaušanai ar Browning MAXUS pusautomātu, tad vajadzētu lietot čoku ar vītni, kas šādām vajadzībām ir radīts.
Pilnīgas muļķības! Šādus tekstus par ēsmu lētticīgiem ļautiņiem var izmest kāds medīblietu tirgonis, kurš netirgo savos plauktos Browning ieročus! (tā saucas konkurence)
Butiskākā gludstobra pusautomātu Browning MAXUS un A5 atšķirība:
MAXUS - gāzu pārlādes sistēma.
A5 - inerces pārlādes sistēma.
Ok, man ir divstobru bise, bet tas nemaina lietas būtību! Stobri paliek stobri, kaut triju stobru!
Protams katram stobram būs sava lode kas patīk, bet mūsdienu modernajiem ieročiem pilnīgi visiem ir kaut kāds urbums, tikai katrs ražotājs to savādāk sauc un tas viss lai uzlabotu skrošu lādiņa izejošos parametrus!
Un kāpēc vispār ir jāiespringst par gludstobra lodēm, ja pat vītņstobriem katram garšo savas!!!!!!! Nu ja akurāt neiet ar Monolītu, tad ies ar Breneku! :)
Tomēr gludstobrs ir domāts skrošu šaušanai, bet ja kungs vēlas arī lodes, tad jāpiemeklē un viss notiks!
Nez kur Jūs tās gudrības sagrābstat??? Izlasi Ģirta komentāru!
Ja ir vēlēšanās izmantot DDupleks munīciju precīzai šaušanai ar Browning MAXUS pusautomātu, tad vajadzētu lietot čoku ar vītni, kas šādām vajadzībām ir radīts.