Ta jau nav,es ari ievedu ieroci,kurs nebija klasifikatora.Jo policija izsniedza atlauju un nepaskatijas,ka tada ieroca nav.Kad gaju registret,tad man pasaka,ka vajadzes ieklaut,bet kamer nav ieklauts, mes nevaram registret.Pirms brauksanas uz Rigu,ieteica,lai es samekleju interneta,ka tas ierocis ir domats medibam un izkopet pec iespejas vairak informacijas.Riga neskaitot vienu tipu,kurs negribeja neko darit un parkapt savu sefu, mana acu prieksa saka skalot smadzenes,par to pasakumu.Ieejot pie vina sefa ieksa,vins vairs neko pateikt nevareja.Stundas laika mans ierocis atradas klasifikatora un pusdienlaika bija atsauts.Sefs vel noteica,labi ka man bija informacija no interneta,kas viniem atviegloja darbu.
Nu re-vienmēr visu izšķir cilvēciskais faktors. Jo es pieļauju ka policija nemaz gribot nespētu izsekot visiem ieroču jaunumiem-atliek ražotàjam nomainīt burtu kombināciju un top jauna modeļa modifikācija.
Paldies par info,ar pozitivo iznàkumu.
Es gribu redzet pamatojumu nemainit klasi uz medibu tadam mamutam ka leveraction Marlinam. Nez ko tad citu ar to ieroci var darit, ja ne medit? Bet labs padoms par infas izkasisanu no neta par medisanu ar tiem.
Es pameginasu tomer mainit. Jo tas lemums ir administrativs akts, kuru var parsudzet tiesa. Tiesai jabut objektivai. Ja ne, veidojas labs pamats ECT sniegt prasibu. Tas nekas, ka ierocu joma. Likumigas tiesibas uz ieroci ir ar kvalifikacijas prasibam, tacu, ja to izpilda, tad citi ierobezojumi bez legitima pamatojuma nav likumigi. Savukart legitimais pamatojums nemainit klasi ierocim, kuram lidzigs ir atlauts medibam (pec kalibra, pec funkcionalitetes, pec jebkura cita kriterija) , nevar but tiesisks. :)
Atceries vienu, ja Tev ka pašam strādājošam un pelnošam cilvēkam kaut kas ļoti kārojas un jau sen gribi - ņem ciet, ja reiz dzīvojam vienreiz, tad visamaz izbaudi savas vēlmes! Kaut ko jau varēsi ar to darīt!
Paldies par info,ar pozitivo iznàkumu.
Ok Jāni, pievienot no jauna ir kaut kas cits, bet mainīt ir pilnīgs bezcers par 99,99%!