Man bija mauser m12 7×64 lietoju to apmèram 1.5g!Pie plusiem bùs aizslègs un sprùdas nospiediens..nospiediens bija laikam +-900g ìss un tieśs(crisp triger) kà arì aizslègs, kà pàrlàdèjàs, nu tas bija pats lielàkais pluss shim ierocim!Pie mìnusiem bija magazìna ,kas nedaudz grabèja..piemèram sèźot tornì, atstutèjot pret celìti uz magazìnas un drośinàtàjs, shii svira nu nepatika man!Kà arì precizitàte nedaudz pievìla mani jo labi gàja norma orix 11g biju izmègjinàjis visas Çehu,GECO,RWS,NORMA +- bet nu kopumaa jau nav slikts ierocis,bet gaidìju vairàk!
Tagad nopirku Jèkabpilì brownig xbolt varmint treated 6.5 55 ĺoti laba precizitàte!Manà skatìjumà labs ierocis par 1050e jauniem medniekiem, kas gaida precizitàti,kas gribès patrenèties śautuvè un netèrèt daudz naudas par patronàm un ieroci!Manà skatìjumà, labàkais ierocis ierocis dotajà momentà tirgù, njemot vèrà cenu, ergonomiku utt
Tagad nopirku Jèkabpilì brownig xbolt varmint treated 6.5 55 ĺoti laba precizitàte!Manà skatìjumà labs ierocis par 1050e jauniem medniekiem, kas gaida precizitàti,kas gribès patrenèties śautuvè un netèrèt daudz naudas par patronàm un ieroci!Manà skatìjumà, labàkais ierocis ierocis dotajà momentà tirgù, njemot vèrà cenu, ergonomiku utt