Sveiki víri. Vai kàdam ir lietošanà winchester xpr... ko varat pateikt par šo ieroci? vél viens jautàjums.... varbút kàds arí lieto Zeiss Terra optiku...doma ir iegàdàties šàdu komplektu. Paldies jau iepriekš.
Sveiks. Man ir Xpr kopā ar Yukon Jeger 6-12x56. Ierocis ir samērā viegls, tāpēc var just atsitienu no 3006 kalibra, bet amortizators dara savu darbu godam, zilumu nav. Pagaidām esmu šāvis šautuvē uz 100m ar Winchester oriģinālo munīciju, ja pats nenorauju, tad kopums ir labs
paldies par padomiem. Arí domàju par 3-9x42 Zeiss terra. man tà arí bús pirmà optika. Bet par ieroci nevaru izšķirties... vai nu Winchester xpr, vai nu skatos arí Howa 1500
nezinu par XPR, bet varu padalīties ar HOWA 1500 pieredzi mans sencis medī jau kādus 5 gadus un nav bijis nekādu sūdzību, + vēl kolektīvā 2 cilvēki ar tādu medī. par to naudu manuprāt labs variants.
ja gribi pirkt zimolu, tad Zeiss Terra būs īstais. Ja maksimāli labu optiku ko maciņš var atļauties, tad izpēti vēl citus variantus. Galvenais neklausies ko veikalā stāsta, bet vadies pēc savām izjūtām
Nosaukums, neizsaka neko, nu gandrīz neko! Ir tautā teiciens "ne viss ir zelts kas spīd"!
Terra, nav slikts tēmeklis, bet bez iluminācijas un vidus d-26mm, tātad krēslā ātri zaudē savas veiktspējas.
Uz doto brīdi optisko tēmēkļu tirdzniecībā sadalījums ir sekojošs, ar ilumināciju 99%, bez 1%.
Spriediet paši. Ja interesē kādi jautājumi par optiskajiem tēmēkļiem, tad droši rakstiet, ko zināšu, atbildēšu.
Terra, nav slikts tēmeklis, bet bez iluminācijas un vidus d-26mm, tātad krēslā ātri zaudē savas veiktspējas.
Uz doto brīdi optisko tēmēkļu tirdzniecībā sadalījums ir sekojošs, ar ilumināciju 99%, bez 1%.
Spriediet paši. Ja interesē kādi jautājumi par optiskajiem tēmēkļiem, tad droši rakstiet, ko zināšu, atbildēšu.