Žēl tikai, ka tas darba ražības jautājums nav tik daudz no indivīda atkarīgs, attiecīgi indivīdam grūti ietekmējams. Kā nez atšķiras darba ražība Nordea bankas klerkam Latvijā un Somijā? (es neesmu no Nordea :))
Atbildot Uldim par suņu papīriem - šī ir tā lielā atšķirība, ka vācietis saprot kāpēc nepieciešami suņu dokumenti, darba pārbaudes utt., bet daļai mūsu bāleliņu svarīgi, lai gaļu atnes mājās - vienalga sanbernārs vai taksis.
Par ko cepiens? Ka tīrasiņu latvietis ir pataloģisks mudaks, jo medībās viņam palīdz vienkāši cilvēka labākais draugs ,nevis kāda vācu aristokrāta dinastijas izlolots izstāžu čempions.It kā ar suņiem medīt māk tikai vāciski runājošajās valstīs. Pa manam ir diezgan paralēli kas tos lopus trenkā pa krūmiem, ja vien ir vajadzīgais rezultāts un bobis tiešām neizskatās pēc pēdējā izdzimteņa, no kura pašam skaidrā prātā bail paliek. Tas gan pamatā attiecas uz dzinējiem, nevis šauri speciāliem alu vai putnu suņiem. Jo pie to dresūras jāpavada pārāk daudz laika. To var atļauties tikai aristokrāti vai arī trubiki. Tā kā pirmo mūsiem nava, bet otrajiem nav idejiskā pamatojuma utoties nesaprotamās matērijās ,ja ir alus, tad atlikušie neapmierinātie var demokrātiski šūmēties forumā.
Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
11.07.2016. 08:22
ja tā problēma būtu tikai papīrā...
Problēma tiešām nav pašos papīros, bet gan papīru saturā.....A.... saturu veido homosapiens ar kaut kādu funktieri.Latvijas gadījumā , šā brīža homosapiens populācijai, tie funktieri ir tā pavairāk....
Pēdējos trīs gadus strādājot ar medību suņu reģistru esmu iepazinis Latvijas dz. populācijas" papīriņus".....un veicot tādu nelielu rezumē - labāk to" papīru" nebūtu vispār.....
Kā piemērs - man piederoša kucīte - http://registrs.medibusuni.lv/...
Esmu ievērojis tādu tendenci - lepni nosaukt savu suņa šķirni un piezīmēt, ka dabūjis "pa lēto". Tur uzreiz var redzēt, ka ir pa lēto. Līdzīgi, kā ar dārgu apģērbu pakaļdarinājumiem no Ķīnas. Tomēr dažiem negribas gan atzīt savu dvorterjeru par dvorterjeru :)
Labs tīešķirnes suns nekad nebūs pa lēto!!!
Bankas klerks neko neražo - viņs ir tikai "pūšļotājs".
Problēma tiešām nav pašos papīros, bet gan papīru saturā.....A.... saturu veido homosapiens ar kaut kādu funktieri.Latvijas gadījumā , šā brīža homosapiens populācijai, tie funktieri ir tā pavairāk....
Pēdējos trīs gadus strādājot ar medību suņu reģistru esmu iepazinis Latvijas dz. populācijas" papīriņus".....un veicot tādu nelielu rezumē - labāk to" papīru" nebūtu vispār.....
Kā piemērs - man piederoša kucīte - http://registrs.medibusuni.lv/...
Labs tīešķirnes suns nekad nebūs pa lēto!!!