Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
14.10.2016. 21:56
Beidzot LLU Veterināro fakultāti es automātiski ieguvu tiesības strādāt par kinologu,
!!!!!Vot šitas ir kaut kas jauns.....
Ciltsdarba vadītājs LMKA J.Jēkabsons
Tu ciltsdarba vadītaj.....stāsti NU - KĀ IZPLĀNOJI UN DZĪVĒ REALIZĒJI IEPRIEKŠ PIEMINĒTO RSL metienu.
Pārējais tavā komentātārā......kaut gan - pastāsti kā Tu trinies ap KMC "Dālderi" riņķī 2010.g., 2011.g. un piedāvāji dzērājam Aigaram ņemt LMKA atpakaļ, stāstot - kāds nejēga ir N.Salmiņš, uz ko Tu saņēmi atbidi - ka man TĀDS SAČAKARĒTS LMKA N E I N T E R E S Ē, TĀ KĀ ....davai par konkrēto RSL metienu.
Tev nu es par to metienu neko netaisos paskaidrot,es jau rakstīju,KAS tu TĀDS ESI,Varu tikai pateikt ,ka abi kucēnu vecāki līdz šai dienai ir LMKA ciltsrakstos,ja Jūs Aivaru ar Jukonu parvilinājāt pie sevis,tā ir Jūsu problēma.Ciltsraksti ir korekti un nav nekādu problēmu,bet Tev es iesaku nomierināties un aizmirst mani,es neesmu tāds tenku vācele kā tu un kā redzi,Tevi vispār ignorēju,bet līdz mērs būs pilns.Es nemaz nenoliedzu,ka es kādreiz braucu pie Tevis uz aploku,bet Tu planprātiņ padomā,Kā es varēju tev prasīt ņemt atpakaļ LMKA,kad es atklātā balsošanā pacēlu roku lai Tevi IZMET par Taviem varoņdarbiem.Nu un vispār,kas Tu par ņemēju vai neņēmēju,to lemj pilnsapulce un Tevi jau nu neviens vairs redzēt tur negribēja.Piedod Aigar,bet uz Taviem murgiem es vairāk neatbildēšu,uzskatu to par nelietderīgu un negribu nolaisties līdz Tavam līmenim.Lai Tev veicas!
Mjā!
Palasot forumu vārdam KINALOGS- dzērājs, līdzekļu "iztralinātājs",liekulis, muļķis utt. To saka vieni no vadošajiem suņu jautājumos. Skumji!!!
Paldies dievam, lai medībās piedalītos ar savu Bobiku man nav vajadzīgi šo darboņu kautkādi tur papīri. Un jācer ka tā paliks???
Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
17.10.2016. 09:12
Valter!
Te runa ir par KONKRĒTU cilvēku konfliktu, kuru viens no viņiem publiski mazgā, kā netīru veļu!
Piekrītu, ka tas nav smuki :(
Nezinu, kāda mārrutka pēc Aigars (kurš personīgi kontaktējot ir normāls vecis) brauc virsū visiem pēc kārtas katrā suņu tēmā?
Es esmu kinologs no pavisam citas organizācijas, nekā Aigars, Normunds, Jānis, bet es esmu pārliecināta, ka neko apzināti sliktu neviens no viņiem kinoloģijā, vismaz ciltsdarba jomā, nav darījis. Kāda vella pēc ir publiski jāap*irš savi kolēģi? Lai sagrautu kinoloģisko organizāciju prestižu Latvijā?
17.10.2016. 09:33
Nezinu, kāda mārrutka pēc Aigars (kurš personīgi kontaktējot ir normāls vecis) brauc virsū visiem pēc kārtas katrā suņu tēmā?
????? Ko tad Es citu esmu runājis, personīgi ar Tevi kontaktējot?
Redzi Žanna, atšķirība no citiem man ir unikāla iespēja redzēt ne tikai labo "kinoloģiskajās " org., bet arī redzēt kā šīs pašas org." čakarē" suņu īpašniekus.....
Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
18.10.2016. 09:14
Aigar!
Katrs kaut ko runā. Ja Tev ir kaut kādi reāli fakti, tad vajag arī pateikt! Ja nav - nevajag teikt! Un nevis personīgās sarunās, bet šeit, ja jau esi sācis runāt!
Pasaki, kā gan organizācijas tos suņu īpašniekus "čakarē" ?
Valter, nevajag kaut ko lasīt. Palasi kaut vai visu forumu, ievadot meklēšanā "suņi" ;)
Tad sapratīsi, ka kinologi, neatkarīgi no piederības organizācijas, savā starpā nemaz tā nekašķējas un īstenībā būtu labi, ja visi apvienotos!
Tikai Aigars ir "baba jaga protiv!" :D :D :D
18.10.2016. 12:24
Ja Tev ir kaut kādi reāli fakti, tad vajag arī pateikt!
Nu jau trešo reizi - pagaidam dokumentu ar J.Jēkabsona autogrāfu.
Tad sapratīsi, ka kinologi, neatkarīgi no piederības organizācijas, savā starpā nemaz tā nekašķējas un īstenībā būtu labi, ja visi apvienotos!
Jautājums Žannai!
Cik medību suņu kinaloģiskās organizācijas ir Latvijā? Kādēļ visas organizācijas, nevar apsēsties pie viena galda, un veidot kopēju "lietu", bet visu laiku notiek šī "deķa vilkšana" katram uz savu pusi. Tas jau vien mednieku parasto atbaida.Forumā 70% par suņu tēmām beigās tāpat viss nonāk pie kāda apvainošanas....
!!!!!Vot šitas ir kaut kas jauns.....
Tu ciltsdarba vadītaj.....stāsti NU - KĀ IZPLĀNOJI UN DZĪVĒ REALIZĒJI IEPRIEKŠ PIEMINĒTO RSL metienu.
Pārējais tavā komentātārā......kaut gan - pastāsti kā Tu trinies ap KMC "Dālderi" riņķī 2010.g., 2011.g. un piedāvāji dzērājam Aigaram ņemt LMKA atpakaļ, stāstot - kāds nejēga ir N.Salmiņš, uz ko Tu saņēmi atbidi - ka man TĀDS SAČAKARĒTS LMKA N E I N T E R E S Ē, TĀ KĀ ....davai par konkrēto RSL metienu.
Palasot forumu vārdam KINALOGS- dzērājs, līdzekļu "iztralinātājs",liekulis, muļķis utt. To saka vieni no vadošajiem suņu jautājumos. Skumji!!!
Paldies dievam, lai medībās piedalītos ar savu Bobiku man nav vajadzīgi šo darboņu kautkādi tur papīri. Un jācer ka tā paliks???
Te runa ir par KONKRĒTU cilvēku konfliktu, kuru viens no viņiem publiski mazgā, kā netīru veļu!
Piekrītu, ka tas nav smuki :(
Es esmu kinologs no pavisam citas organizācijas, nekā Aigars, Normunds, Jānis, bet es esmu pārliecināta, ka neko apzināti sliktu neviens no viņiem kinoloģijā, vismaz ciltsdarba jomā, nav darījis. Kāda vella pēc ir publiski jāap*irš savi kolēģi? Lai sagrautu kinoloģisko organizāciju prestižu Latvijā?
Šis , no J.Jēkabsona komentāra izsaka visu par jauno laiku LMKA, viss pārējais, J.Jēkabsona komentāros, ir veca un slima cilvēka murgi.
????? Ko tad Es citu esmu runājis, personīgi ar Tevi kontaktējot?
Redzi Žanna, atšķirība no citiem man ir unikāla iespēja redzēt ne tikai labo "kinoloģiskajās " org., bet arī redzēt kā šīs pašas org." čakarē" suņu īpašniekus.....
Diemžēl vismaz manās acīs, tas ir diezgan "veiksmīgi" izdarīts.
Katrs kaut ko runā. Ja Tev ir kaut kādi reāli fakti, tad vajag arī pateikt! Ja nav - nevajag teikt! Un nevis personīgās sarunās, bet šeit, ja jau esi sācis runāt!
Pasaki, kā gan organizācijas tos suņu īpašniekus "čakarē" ?
Valter, nevajag kaut ko lasīt. Palasi kaut vai visu forumu, ievadot meklēšanā "suņi" ;)
Nu jau trešo reizi - pagaidam dokumentu ar J.Jēkabsona autogrāfu.
Ko Tu atkal esi uzpīpējusi????
Cik medību suņu kinaloģiskās organizācijas ir Latvijā? Kādēļ visas organizācijas, nevar apsēsties pie viena galda, un veidot kopēju "lietu", bet visu laiku notiek šī "deķa vilkšana" katram uz savu pusi. Tas jau vien mednieku parasto atbaida.Forumā 70% par suņu tēmām beigās tāpat viss nonāk pie kāda apvainošanas....