Visas nopietnas medibu literaturas un visi nopietni mednieki ka reizi aicina saut pa vietu, kura navejosa Zona ir pec iespejas lielaka. Tatad, pa korpusu lielajiem ziditajam. Tad pat sakritot sliktakiem apstakliem medijums tiks ieguts, nevis ar saskaiditu zokli vegetes un aizies briesmiga nave. Sliktaki apstakli - pat sales stiebrs savienu galva var padarit par savienu zokli. Gadas, protams, kad citas izveles par savienu galva vai Kakla nav. Bet teikt, ka saut pa korpusu esot nepareizi un vel saukties par pieredzejusu mednieku? Drizak tiesi iesacejiem ir tieksme parvertet savus spekus vai pieradit nez kam nez ko un tie stasta cik lieliski trapija pa galvu. A to, ka kadreiz "netrapija", to nokluse, jo no tada ievainojuma asinu ir dikti maz, vai nemaz.
Aprīkojums: pietiekams lai varētu izvēlēties kurus divus ņemt līdz uz medībām un kuriem jāpaliek mājās
Suņi: Riko - poļu dzinējs
Medību trofejas: 5
22.07.2016. 19:35
Ilgvar - Es īsti nesapratu Tavu piezīmi .Es gribēju teikt , ka zvēri tāpat laižas lapās pēc šāviena, jo troksnis ir liels .
Ģirt - ir jau tāda lieta kā austiņas .
Kaspar - gaides medības un štoks , Man kaut kā neiet kopā . Par Tavu principu - tas ir ļoti cienījams ( bet tas neliecina par ticību sev un vai tas raksturo mednieku ar lielo burtu ?) To mēs varētu apspriest privātā sarakstē .
Parējiem- runa iet pa gaides medībām ,Es nekad nešauju galvā , bet kakla pamatnē .Parasti 3006. visus nogulda uzreiz ja ķer . Un tad uzdodiet sev jautājumu - cik dzīvnieku aiziet un tiek sakropļoti šaujot pa skaustu vai desmitniekā ? Velreiz saku - ne viss kas lasāms grāmatās ( pat gudrās ) ir pareizs .
un, ja ker zemak, piemeram, rikli? Nekad nekad nav gadijies, ka dzivnieks saviena bridi izslienas? Ja vel nav, tici drosi, pie pietiekosi liela meginajumu skaita gadisies. Ar savienu plausu-sirds apvidu, beigti ir visi, ja tiek izmantots likuma atlauts kalibrs un medibu lode. Navejosa Zona ir pietiekosi liela, ari negaiditai dzivnieka kustibai. Viss parejais ir spelesanas un savas varesanas demonstresana. Var jau ari ta. Tacu paust, ka ta ir vispareizak, nu tur vajag baigo pasparliecinatibu. Jo kludas visi, sava reize...
Pirms pāris gadiem nācās redzēt kuili, kuram "spečuks " bija tēmējis galvā , bet atšāvis apakšas žokli. Nabaga kuilis bija izbadējies un novārdzis , jo nevarēja paēst un iedzert un droši vien nosprāga badā. Viena lieta ir pa papīru šaut, otra- medībās pa cūķi, kurš nepārtraukti kustas un grozās.
Slēpts
22.07.2016. 21:39
Gaļa tak iet zudumā korpusā šaujot, ja vēl ar suni jādalās, tad vispār maz paliek. :D
Cūkai galvas zona ir ļoti liela.
Slēpts
22.07.2016. 21:55
Gati. Man liekas... piedod, bet liekas ka tu gribi visiem iestaastiit pautus par teemu... es esmu savaadaaks.. juus visi duraki, jo es maaku p..st kapeiku. Mana plinte saakumaa tika lietota bez klusiķa... tagad ar. Atshkjiriiba ir liela... kaut vai taa, kad iznaak bars tad peec 1. Shaaviena kad jau viens gulj pashkjiraas un staav... un var izdariit 2. Shaavienu... papildus manas ausis man saka paldies... tu saki austinjas... aktiivaas ausis normaalas vismaz 139 eur... mega variants 450eur...
Un kā vēl rada. Tā decibelu skala jau nav aritmētiska. Ja trokšņa līmenim pieskaita trīs decibelus, tas nozīmē, ka skaļums dubultojas
samērā vecs video, bet ir ļoti labi izskaidrots, kur un kā labāk tēmēt, un cik lielas ir nāvējošas zonas medījumā
Ģirt - ir jau tāda lieta kā austiņas .
Kaspar - gaides medības un štoks , Man kaut kā neiet kopā . Par Tavu principu - tas ir ļoti cienījams ( bet tas neliecina par ticību sev un vai tas raksturo mednieku ar lielo burtu ?) To mēs varētu apspriest privātā sarakstē .
Parējiem- runa iet pa gaides medībām ,Es nekad nešauju galvā , bet kakla pamatnē .Parasti 3006. visus nogulda uzreiz ja ķer . Un tad uzdodiet sev jautājumu - cik dzīvnieku aiziet un tiek sakropļoti šaujot pa skaustu vai desmitniekā ? Velreiz saku - ne viss kas lasāms grāmatās ( pat gudrās ) ir pareizs .
Cūkai galvas zona ir ļoti liela.