Aprīkojums: TIKKA T3 308.;TOZ-16 22LR; Browning BAR Zenith 30-06.+ Zeiss Victory V8 2,8-20x56, Иж-56-3 22/28 + Burris Eliminator III 3-12x44. Mitsubishi L200
Suņi: LV dzinējs,suns
Medību trofejas: 6
25.05.2016. 20:00
Kas jūs ambaiņi esat? Ko jūs uzplijās ar savu filozofiju par labajām optikām? Neviens neapšauba to, ka Swarovski vai Zeis ir ļoti laba optika. Ar tām labajām lietām jau ir tā, ka tie kas nopērk jaunāko un labāko optiku visu mūžu ar viņu medīs. Viņš pēc 5-10 gadi atkal pirks nākamo Swaro jaunāko modeli, jo viņam vajag būt vislabāk aprīkotam ar jaunākajiem un dārgākajiem modeļiem. Bet tāpēc jau viņš nebūs rezultatīvāks mednieks. Cik ilgi tiek lietota tikko no salona ņemta mašīna? Biezie to vēlākais pēc 5 gadi nomainīs, kamēr vēl nav sākusi lūzt, nabagie gan cenšās izspiest maksimumu, jo ir praktiskāki.
-ņem labāk Delta clasic, esmu tajā lūkojies, un nebūt ne tā sliktākā optika!
Jāni, es domāju ka ne tikai trīs reizes, bet krietni vairāk.
Kam slikta redze un vājas zināšanas, tie visu mēģina kompensēt ar kaut ko krutāku un jo krutāk par kaimiņu , jo labāk.
Kārli, Tev pašam Zeiss V8. Ko ta neņēmi 4. Deltas.??
Varēji paņemet 4. dažādus modeļus, i dzinējmedībām, gaidei, tālšaušanai un rezervei......
Tas ir tikai normāli, ka mednieks nopērk to, ko var atļauties vai arī to ko grib. Nah Tev tās Deltas, ja Tev patīk Zeiss un Tu to vari atļauties. Es neapgalvotu, ka Delta der tikai gaisenei un viss!
Slēpts
26.05.2016. 22:31
Ko var tirst. Ja es dzīvotu meža vidū un būtu man laiks 30 stundas nedēļā veltīt medībām, tad visi Jūs te bāli stāvētu aiz skaudības par medījumu daudzumu, bet ja es aizbraucu medīt 100km no mājām, tad es gribu būt pārliecināts, ka es redzēšu(laba optika), trāpīšu(ierocis nepievils), man būs gana silti(drēbes). Tad jau pēc optisan ideoloğijas var 100km aizbraut ar velosipēdu(bet nē... visi grib kaut vai ar opeli) un medīt ar akmeņiem rokās cai kā Rembo ar dunci.... Nafig man tas... Gribu to darīt forši un tapēc tērēju to ko esmu nopelnījis... ko ar to gribu teikt? Optisan ir sūds...
-ņem labāk Delta clasic, esmu tajā lūkojies, un nebūt ne tā sliktākā optika!
Kam slikta redze un vājas zināšanas, tie visu mēģina kompensēt ar kaut ko krutāku un jo krutāk par kaimiņu , jo labāk.
Varēji paņemet 4. dažādus modeļus, i dzinējmedībām, gaidei, tālšaušanai un rezervei......
Tas ir tikai normāli, ka mednieks nopērk to, ko var atļauties vai arī to ko grib. Nah Tev tās Deltas, ja Tev patīk Zeiss un Tu to vari atļauties. Es neapgalvotu, ka Delta der tikai gaisenei un viss!