Suņi: Latvijas Dzinējs Reds (Students), Jorkšīras terjers Ralfs (Barvedis)
Medību trofejas: 104
01.05.2016. 21:01
Tur jau tā lieta. Tā izklausās jau pec savas netīrās veļas izmešanas apskatei. Par to butu jārunā klubā, nevis tīmeklī.
Slēpts
02.05.2016. 00:42
Cilvēks vienkārši pajautāja viedokli...
Protams, ka jārisina kolektīva iekšienē. Es teiktu, ka tas ir komercnoslēpums, kura izpaušana apdraud kluba pastāvēšanu un nekādu komentāru nebūs- tieši tā kā tas pie mums ir pieņemts.
Slēpts
02.05.2016. 01:41
Man kaut kā vieglāk dzīvot, ja pārliecinu sevi, ka ir tā, kā ir, nevis kā vajadzētu būt.
Visatļautība rodas ja nav nekādi noteikumi.Proti katrs kolektīva vadītājs var izlemt ko darīt un kā. Jābūt noteikumiem par sapulcēm, atskaitēm u.t. Iespējams vajadzīgi tipveida statūti ne tikai kolektīvam, bet arī mednieku grupējumiem. Zinu, ka bardaks ir daudzos kolektīvos. Vienmēr atradīsies mednieku grupiņas kas bīdīs savas intereses ar kolektīva vadītāja palīdzību.
Vienmēr atradīsies mednieku grupiņas kas bīdīs savas intereses
Tā tas, iespējams, ir.. Savukārt otra grupiņa vienmēr čīkstēs, nekad nebūs apmierināti, bet paši neko nedarīs. Trešā grupiņa paši īpaši nebūs ieinteresēti aktīvi darboties, tādēļ mierīgi sadzīvo ...
Diskutēt var par jēdzienu "savas intereses".... Parasti tā ir vienkārša skaudība.
Slēpts
03.05.2016. 23:45
Es esmu trešajā grupā. Un vadītājam varu būt lojāls, varu līdz brīdim baidīties no stingrās dūres. Katrs pats izvēlas savu stilu.
Demokrātijai jābūt lēmumu apspriešanas un pieņemšanas procesā. Pēc tam gan brīvdomība beidzas, kā vairākums lēmis tā arī jānotiek. Sliktākais šajā procesā ir, ja domas dalās uz pusēm vai 40% uz 60%, tad rodas problēmas. Savs viedoklis jāizskaidro un jāpamato, panākot 80% un vairāk var rīkoties asāk, citādi domājošiem jāpakļaujas vai jāaiziet.
Nu nevar būt un nedrīkst būt militārā formējumā demokrātīja !
Kopš kura laika mednieku kolektīvs ir militārs formējums? Un kurš dod pavēles?
Ja ir demokrātīja tad ir bardaks
Jā. Tā ir tā pārprastā demokrātija, kuru mēs tā dēvējam jau 25 gadus, bet jēgu tā arī neesam sapratuši un būtību iemācījušies.
Vienai lietaj jābūt vienam saimniekam .
Kam? Faunai? Budžetam? Zemei? Koplietošanas infrastruktūrai? Ceru, ka ar "vienam saimniekam" nav jāsaprot "vienai personai"
Viens no demokrātijas stūrakmeņiem, cik zinu ir vārda brīvība. Kā arī atklātība. Un skaistais uzraksts "viens likums viena taisnība-visiem" Tak zirgam skaidrs, kas notiek, ja ir tādas frāzes kā "jānokārto iekšienē". Tad jau ir aizlaists pārāk tālu...
Protams, ka jārisina kolektīva iekšienē. Es teiktu, ka tas ir komercnoslēpums, kura izpaušana apdraud kluba pastāvēšanu un nekādu komentāru nebūs- tieši tā kā tas pie mums ir pieņemts.
Tā tas, iespējams, ir.. Savukārt otra grupiņa vienmēr čīkstēs, nekad nebūs apmierināti, bet paši neko nedarīs. Trešā grupiņa paši īpaši nebūs ieinteresēti aktīvi darboties, tādēļ mierīgi sadzīvo ...
Diskutēt var par jēdzienu "savas intereses".... Parasti tā ir vienkārša skaudība.
Kopš kura laika mednieku kolektīvs ir militārs formējums? Un kurš dod pavēles?
Jā. Tā ir tā pārprastā demokrātija, kuru mēs tā dēvējam jau 25 gadus, bet jēgu tā arī neesam sapratuši un būtību iemācījušies.
Kam? Faunai? Budžetam? Zemei? Koplietošanas infrastruktūrai? Ceru, ka ar "vienam saimniekam" nav jāsaprot "vienai personai"
Viens no demokrātijas stūrakmeņiem, cik zinu ir vārda brīvība. Kā arī atklātība. Un skaistais uzraksts "viens likums viena taisnība-visiem" Tak zirgam skaidrs, kas notiek, ja ir tādas frāzes kā "jānokārto iekšienē". Tad jau ir aizlaists pārāk tālu...