Sveiki vīri!
Diemžēl vai par laimi jūlijā sacensību Palejās nebūs. Tiks pārceltas uz septembri. Kurā konkrēti datumā - informēšu vēlāk.
Kāpēc par laimi? Ticiet man - šādā karstumā mačoties ir maz prieka.. 25.jūnijā bijām Lietuvā ... ārā +34*C..likās, ka galus atdosim. Plus vēl Jāņu dienas bagāža:) galva sagriezās tā, ka 3 šāvienus blakus mērķī saliku :)
Slēpts
28.06.2016. 20:18
Paldies Intar,
Lai gan skumji, man kā reizi atkal zāle būs jābrauc pļaut. Šoreiz izklaides izpaliks
Slēpts
20.04.2017. 08:35
Lieku par jaunu info.
Palejās atkal ir sacensības, kurā ir disciplīna Universālais mednieks 50-300m http://www.sasa.lv/nolikumi/NO...
Māri Markov- vajadzētu mums piedalīties, lai neļautu pirmrindnieku godu (no otra gala) mums atņemt:):)
Sacensībās biju. Savu rezultātu Universālajā medniekā uzlaboju, pēdējais nepaliku. Izdevās arī lapsai 300 metros trāpīt ( uz dullo). Reāli novērtēju ko dara vējš šajā distancē, un sapratu ka teorētiskie aprēķini cik jāklikškina optika, nekam neder. Tikai prakse, jāšauj un jātestē.
Laiks bija briesmīgs....
Slēpts
29.04.2017. 22:07
P.s Organizatoriem laikam ģemzes mērķu pārpalikums. Vismaz to ko es optikā redzēju, nu nekādi neatgādināja nolikumā aprakstīto stirnu????
Ivar... es gan redzeeju BUKU :DDD
bet Intaram ieteikums, lai Universālais mednieks būtu universālāks un mednieciskāks, tad šāvējiem, kuri nāk uz līnijas, vajadzētu iet mainīt mērķjus un tikai tad sākt šaušanu... te parādītos mednieku meistarība ieroča, matemātikas un sevis pārvaldīšanas( elpošana, pulss pēc slodzes) īpašības...:))
Biju Palejās pirmo reizi... viss pa vienkāršo, mierīgi:) tik lietus pabojāja pasākumu... nebija īsti kur noslēpties no slapjā nokrišņa, tā, lai varētu sekot līdz savai rindai pie šaušanas disciplīnām.
Diemžēl vai par laimi jūlijā sacensību Palejās nebūs. Tiks pārceltas uz septembri. Kurā konkrēti datumā - informēšu vēlāk.
Kāpēc par laimi? Ticiet man - šādā karstumā mačoties ir maz prieka.. 25.jūnijā bijām Lietuvā ... ārā +34*C..likās, ka galus atdosim. Plus vēl Jāņu dienas bagāža:) galva sagriezās tā, ka 3 šāvienus blakus mērķī saliku :)
Lai gan skumji, man kā reizi atkal zāle būs jābrauc pļaut. Šoreiz izklaides izpaliks
Palejās atkal ir sacensības, kurā ir disciplīna Universālais mednieks 50-300m
http://www.sasa.lv/nolikumi/NO...
Māri Markov- vajadzētu mums piedalīties, lai neļautu pirmrindnieku godu (no otra gala) mums atņemt:):)
Laiks bija briesmīgs....
bet Intaram ieteikums, lai Universālais mednieks būtu universālāks un mednieciskāks, tad šāvējiem, kuri nāk uz līnijas, vajadzētu iet mainīt mērķjus un tikai tad sākt šaušanu... te parādītos mednieku meistarība ieroča, matemātikas un sevis pārvaldīšanas( elpošana, pulss pēc slodzes) īpašības...:))
Biju Palejās pirmo reizi... viss pa vienkāršo, mierīgi:) tik lietus pabojāja pasākumu... nebija īsti kur noslēpties no slapjā nokrišņa, tā, lai varētu sekot līdz savai rindai pie šaušanas disciplīnām.
Šito vari pieskaitīt pie sevis pārvaldīšanas..
Varbūt šo tomēr neīstenoji un pārsildījies?
pieliku bildes- varbūt vari pateikt kurš ir buks un kurš ir Ģemze?
Es redzēju to kas pa labi...