Šodien vārdadienu svin Klāvs, Einārs, Ervīns, rītdien - Maija, Paija
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Kā ar bebriem?

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 77 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 27.08.2017. 00:45

Edgars
Edgars
Pēdējo reizi manīts 2022-06-14 14:15
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: Kaut kur Latgalē
Medību stāžs: Kas to jau zin cik tā stāža :)
Aprīkojums: Kaut kādi dzelži ir!!!
Suņi: Kaut kad būs!!!
Medību trofejas: 17
13.04.2016. 09:17
Māri ja tu uzskati ka es uz kādām 20 min ielienu netā tā ir atkarība, tad tu tiešām nezini kas ir atkarība kad diennaktīm sēž neatejot no datora. Ko te skaidroties, visi tik gudri kā skudras ,tikai skatās ko tas un šitais dara, bet savā acī baļki neredz. Labāk pačekojat ko jūs tur darāt un cik paši netā sēžat, nevis citus čekojat. Man piemēram nav nekādas intereses tagad skatīties cik reizes, kad un cik ilgi sēž netā. Vienkārši nelogojos ārā un viss ar to pateikts un mans profils ir katīvs visu dienu. Lūk jums atbilde.
Leiba
Pēdējo reizi manīts 2021-10-12 22:46
Lietotāja statuss: Lietotājs
12.04.2016. 22:39
6h dienā zāli pļaut - cilvēk, nav brīnums, ka laika nekam citam nav.
Bet ja nopietni, tad piekrītu M.Milleram - internetā sēdēt laiks ir, bet nekam citam nav?
Slēpts
12.04.2016. 20:28
Edgar, man liekas, ka Tu esi atkarīgs no interneta. Saki, ka nav nekam laika, bet skatos, ka esi trīs reizes dienā (VISMAZ) esi te ielogojies un atstājis komentārus. Traki, ja internets Tevi ir ierāvis savos valgos, ka laiku nemaz nejūti :D
Edgars
Edgars
12.04.2016. 19:34
Tāpēc ka Mārtiņ man reāli trūkst laika visam, visu laiku skrien pa galvu pa kaklu. Vēlies visu paspēt pa mājām ,bet reāli laika visam nepietiek. Paigaidi paliks siltāks, zāle sāks augt, dārzi sāksies tad pisec būs vispār ar brīvo laiku, pa medībām vakaros labi ka reizi nedēļā izrauties sanāks, par copi vispāŗ līdz rudenim jāāizmirst, jo būs dārzs, zālāja pļaušana kas aizņem videji no 6-8 stundām, mājas remonts, darbs, ņemšanās ar sīkajiem, un vēl visādi sīkumi starpā. Celies 6 katru dienu, gulēt ej labi ka 23 nu tas tā, lai daži saprastu cik man diena ir noslogota. Protams ka vēls rudens, ziema un pavasaris ir vēl drusku brīvāks laiks, bet tik un tā pietiek darba līdz kaklam. Pat šodien uz bebru medībām netieku, jo tiko ienācu majās, un otro reizi pa dienu uzēdu. Un atkal iešu pa māju ņemties. Tā kā visiem veiksmi. :)
Andis
Andis
Pēdējo reizi manīts 2025-02-24 15:56
Atrašanās vieta: Blīdene-Rīga
Medību stāžs: no 2004
Aprīkojums: iž-26, toz-34, ATA arms , Browning Bar (30-06), CZ 22lr
Suņi: Laika(krievu-eiropas)
Medību trofejas: 5
12.04.2016. 19:15
Ja ''sapārotu'' Fondorkas bildes ar Keca rakstītspējām iekš medniekiem.lv, tad šis būtu humoram.lv :)
Mārtiņš
Mārtiņš
Pēdējo reizi manīts 2022-10-25 04:15
12.04.2016. 17:56
Tas ir vispār kaut kāds pipec.. :D
Godīgi sakot, es nepazīstu nevienu cilvēku, kuram par VISU ir atrunas, tā turēt!
Edgars
Edgars
12.04.2016. 16:50
Mārtiņ man tagad divas nedēļas ir mācības, kad ir brīvāka min ielienu netā.
Manējais suns arī agrāk tika gaļu nolobīja no ādas, tagad tā notiesā ka paliek pāri tikai galvaskauss.
Ar taksi ir tā ka pagaidām tas ir vēl tikai plānā, bet kamēr netikšu kaut cik skaidrībā ar māju un citām svarīgākām lietām tikmēr taksiks paliks tikai sapnis. Jo ar to ir janemas, jaapmaca, bet man pagaidām tam laika nav. un pie tam mājās divi sīči aug, kas ļoti daudz laika atņem!
Kaspars
Kaspars
Pēdējo reizi manīts 2025-04-16 15:59
Atrašanās vieta: Jēkabpils nov.
Medību stāžs: No 28.09.2006
Aprīkojums: Titan 6 .308 win., MC-21-12
Medību trofejas: 12
12.04.2016. 15:14
Kaspar lai nedancotu mēģināji bebru pakārt aiz divām kājām, tad nevajdzēs valsi ar bebru raut :)

Tas bija pie kaimiņa, kur kolektīvs visus savus medījumus dīrāja, baisi daudz citu vietu kur piekarināt nebija, tagad protams atdīrāju pakaļkājas ap katras kājas locītavu apsienu preses auklu un pie siena preses strēles piekarinu un mizoju un nekādu problēmu ar bebra rotēšanu ap savu asi. Kuce vairāk apgrauž gaļu, kas pie ādas paliek, pašas ādas un galvu diži negrauž.
Mārtiņš
Mārtiņš
Pēdējo reizi manīts 2022-10-25 04:15
12.04.2016. 14:21
Egdar! - ko neremontē savu superūķi? Pa šito laiku, kamēr Tu te klabini savus postus, jau vienu istabas sienu ar reģipsi būtu noklājis.
p.s. - Nopērc taksisku :D un ietaupīsi vēl vairāk naudas nebebru sezonā.. :) (tavā profilā, tas ieraksts, par taksika vēlmi jau gadiem turās..)
Edgars
Edgars
12.04.2016. 13:19
Kaspar lai nedancotu mēģināji bebru pakārt aiz divām kājām, tad nevajdzēs valsi ar bebru raut :)
Nu un kā tava kucīte notiesāja tikai galvu vai arī ādu sāka grauzt????
Nu re kā jau teicu pavasara bebrus neņem, jo spalva iet nost, tu pamēgini stiprāk paraut aiz pūkām, tas ir spalvām, ja tie raujas nost tad neviens normāls iepircējs tos nepirks, bet ja paņems par tādiem grašiem ka labi ka mīnusus nodzēsīsi. Pats esmu strādājis ūdeļu fermā tāpēc zinu kas ir ziemas kažoks un kāds ir kažoks pavasarī, Un zinu kas notiek apstrādājot ādu kam āda ir ņemta ziemā un kā izskatās kažoks kurš ņemts pavasarī, izkatās kā lapsa ar kašķi slima, tāpec arī uzpircēji nevēlas iegādaties šīs te pavasara ādas .