Aculiecinieks rakstīja, ka nummurs bija aiz loga salonā. Un kā pats varonis atzinies, tad jutis un redzējis, ka notriec, bet kā jau steidzigam biznesmenim, nebija laika apstāties, lai parbauditu autinu.
Nu kā tad lai kļūst par zvaigzni ,ir kautko jācenšas panākt lai tevi pamanītu un sāktu apbrīnot ,te lūk gadijums kas nav ikdienā un pat neticams,tad nu visi par to brīnas un runā,, ''ELEMENTĀRI"".
Sveiciens medniekiem!
Atvelciet elpu un veltiet pāris minūtes zinātnei, izsakot savu viedokli mednieku aptaujā!
Aptauju var aizpildīt spiežot šeit: https://docs.google.com/forms/...
Ar cieņu,
K.B.
Slēpts
17.03.2016. 14:41
Būtu zinājis ka esi SPAMERIS, noteikti nepiedalītos Tavā aptaujā.
KAUNA NAV??????
p.s pilnīgi nagi niez nočakarēt Tavu aptauju...
Ivar dari to.....
Pilnīgi piekrītu... visās tēmās pēc kārtas.... tracina laukā!
Slēpts
17.03.2016. 16:33
Cik tur tā darba- ieej iekšā un aizpildi anketu ar pilnīgākajām muļķībām.... piem, ka esi sieviete un vecums 90 gadi ar medību stāžu 70 ...
Ja viņam tikai 80 anketas bija- tad pāris dienās tur būs tāds haoss, ka maz neliksies..
Atvainojos visiem tiem, kurus esmu aizkaitinājis - tas nebija mans mērķis. Esmu tikai students, kas mēģina izdarīt savu darbu - šajā gadījumā - savākt pietiekami daudz respondetu atbildes.
Tā kā neesmu patstāvīgs šī foruma biedrs, tad nevarēju izveidot jaunu tēmu, kur ielikt šo aptauju. Nācās tik galā kā mācēju, lai arī zināju, ka spams nevienu neiepriecinās. Mana kļūda!
Piedodiet par sagādātajām neertībām.
Vispār tādi studenti kaitina, grib lai viņu vietā kāds dara darbu. Galvenais, ka to informāciju parasti sagroza pēc savas vajadzības. Starp citu , par informācijas sniegšanu ir jāprasa samaksa.
Atvelciet elpu un veltiet pāris minūtes zinātnei, izsakot savu viedokli mednieku aptaujā!
Aptauju var aizpildīt spiežot šeit: https://docs.google.com/forms/...
Ar cieņu,
K.B.
KAUNA NAV??????
p.s pilnīgi nagi niez nočakarēt Tavu aptauju...
Pilnīgi piekrītu... visās tēmās pēc kārtas.... tracina laukā!
Ja viņam tikai 80 anketas bija- tad pāris dienās tur būs tāds haoss, ka maz neliksies..
Tā kā neesmu patstāvīgs šī foruma biedrs, tad nevarēju izveidot jaunu tēmu, kur ielikt šo aptauju. Nācās tik galā kā mācēju, lai arī zināju, ka spams nevienu neiepriecinās. Mana kļūda!
Piedodiet par sagādātajām neertībām.