trīs suņi,katrs no savas puses, ,,apstrādā,, MC un jebkurš uzsauciens vai uzbļāviens netiek ņemts vērā
Tur ir vajadzīga pacietība - jāgaida brīdis, kad suņi paleks malā. Ja cūka nav sašauta, tad bieži vien, viņa saož mednieku un tinās prom. Man parasti 50% gadījumu izšaut neizdodas, jo mājās gribu atgriezties kopā ar suņiem. Ir mednieki, kuriem veiksmīgu šāvienu izdodas izdarīt gandrīz vienmēr. :))) Bet es negribētu, lai šādam "veiksminiekam" kompāniju sastāda mani suņi.
Ivaru forumā pazīstam jau sen,kā korektu un zinošu mednieku,bet šoreiz šķiet,ka viņš nekad nav redzējis,kā trīs suņi,katrs no savas puses, ,,apstrādā,, MC un jebkurš uzsauciens vai uzbļāviens netiek ņemts vērā.......,kāda šaušana......,protams,ka lielai ,,siena gubai,, neviens klāt nelīdīs.
Slēpts
20.01.2016. 14:32
vēl var noprovēt cik patīkami ir kad kāds pie auss izšauj, es domāju, ka sunim arī varētu būt tikpat patīkami :)
Tur ir vajadzīga pacietība - jāgaida brīdis, kad suņi paleks malā. Ja cūka nav sašauta, tad bieži vien, viņa saož mednieku un tinās prom. Man parasti 50% gadījumu izšaut neizdodas, jo mājās gribu atgriezties kopā ar suņiem. Ir mednieki, kuriem veiksmīgu šāvienu izdodas izdarīt gandrīz vienmēr. :))) Bet es negribētu, lai šādam "veiksminiekam" kompāniju sastāda mani suņi.