Meklētājs forumā strādā- lai gan ne izcili , jo ataino laika vienā lapā tikai 5 rezultātus- laikam jau par mobilajām ierīcēm domājot.
Tāpēc jau meklējot "bebri " ir 65 lapas, jo 321 tēmā tie ir pieminēti:):)
p.s Ivar- mājas lapu jau taisīt var- un to daudzi ir darījuši- bet vai izdosies tās uzturēt pie dzīvības- to tikai laiks rāda...
kādreiz bija labs "paralēlais "forums, kurā meklēšana bija vēl sūdīgāka:), bet nomainoties īpašniekam un kļūstot , iespējams par PM piedēkli forums latviešu valodā ir galīgi nomiris. Ak nē - tur var visu laiku aktuālos ķīniešu piedāvājumus par viagru izlasīt...
Ivar O., es jau nesaku, ka meklētājs nestrādā. Ar tiem pieciem rezultātiem lapā ir meklēts no kompja, Chrome programmā - nezinu, varbūt citās rāda vairāk. To, ka bebri pieminēti 320 tēmās, es neapstrīdu, bet varbūt varētu ieviest funkciju, kas ļauj meklēt vai nu tēmas nosaukumā, vai tekstā. Un neviens tā arī nav pateicis, vai viņiem strādā opcija "Lietotāju meklēšana". Man neatrod neko.
Patestēju uz mobilā telefona meklēšanu- izskatās pat sakarīgi- parāda pirmās piecas tēmas , tad var doties tālāk.
Lietotāja meklēšana nestrādā nemaz.
bet uz mobilā ar Windows pēc LIKE nokrāsošanas brīžiem nevar izlasīt pēdējo ierakstu- ekrāns sāk kaut kur lēkāt- vai nu uz pašu apakšu , vai augstāk...
Slēpts
04.11.2015. 09:47
ekrāns sāk lēkāt tapēc, ka tas teksts pēkšņi sācis izplesties platāk, kad notin zem kreisās malas reklāmām, tracina nenormāli, it seviķi, j aposts karājas uz robežas
Ok-vainīgs. Lietotājus tiešām nemeklē. Bet par tēmām nu gan atrod visu pat pārāk daudz. Tas varētu būt tāpēc ka atslēgvārdi tiek meklēti tekstā. Te varētu dot papildiespēju meklēt tēmas virsrakstā.
Pārbaudījām lietotāju meklēšanu... Mums strādā. Nestrādā tiem, kas nav ielogojušies portālā. Ja tomēr nestrādā, lūgums norādīt, kādu pārlūku lietojat, lai varam pārbaudīt. Tāpat lūgums norādīt, ko tieši nevar atrast...
Meklēšanai forumā varat izmantot precīzākus meklēšanas vaicājumus. Ierakstot meklētājā "bebrs", jūs dabūsiet visu par bebriem dilstošā secībā pēc komentēšanas datuma.
Slēpts
05.11.2015. 20:31
Es meklēju sevi - neko neatrod. Windows mobile. Internet explorer.
Tāpēc jau meklējot "bebri " ir 65 lapas, jo 321 tēmā tie ir pieminēti:):)
p.s Ivar- mājas lapu jau taisīt var- un to daudzi ir darījuši- bet vai izdosies tās uzturēt pie dzīvības- to tikai laiks rāda...
kādreiz bija labs "paralēlais "forums, kurā meklēšana bija vēl sūdīgāka:), bet nomainoties īpašniekam un kļūstot , iespējams par PM piedēkli forums latviešu valodā ir galīgi nomiris. Ak nē - tur var visu laiku aktuālos ķīniešu piedāvājumus par viagru izlasīt...
Lietotāja meklēšana nestrādā nemaz.
bet uz mobilā ar Windows pēc LIKE nokrāsošanas brīžiem nevar izlasīt pēdējo ierakstu- ekrāns sāk kaut kur lēkāt- vai nu uz pašu apakšu , vai augstāk...
Meklēšanai forumā varat izmantot precīzākus meklēšanas vaicājumus. Ierakstot meklētājā "bebrs", jūs dabūsiet visu par bebriem dilstošā secībā pēc komentēšanas datuma.