Tie tak tikai jautājumi, kuri viņu interesē priekš tā darba!!!!!!!!! Kritizējat tā it kā zinātnisko dabu jau izlasījāt!!!!
Un labi, ka jūs tajā vecumā bijāt pašas pilnības, kuras visu par visām nozarēm zināja!!!!
Suņi: 2 kaķi: Nezobs un Princese Histērija - abi medī uz vella paraušanu
04.11.2015. 14:47
A es neuzspēju aizpildīt... Un neredzēju, ko tur tā meitene bija sarakstījusi. Var jau būt, ka bija baigi slikti. Bet vispār padomājiet, vai pati iniciatīva jau nav augstu vērtējama - iedomājieties pusaudzis citiem pusaudžiem un skolotājiem (dažreiz ļoti aprobežotiem) prezentēs medības, kultūru, tradīcijas...
Anyway, draugi, ja variet atrast savus vidusskolas darbus (esejas, sacerējumus, izlasīto grāmatu "apcerējumus") - palasiet. Droši vien jums būs ļoti jautri par sevi. Es tā nesen izdarīju.
Māciet bērnus, labojiet bērnus, rādiet labu piemēru, iemāciet runāt, izteikties, lasīt, izprast... nemāciet noriet, kritizēt (destruktīvi), apsmiet - to viņi paši iemācīsies. Un vislabāk - sāciet ar saviem bērniem.
Un labi, ka jūs tajā vecumā bijāt pašas pilnības, kuras visu par visām nozarēm zināja!!!!
Anyway, draugi, ja variet atrast savus vidusskolas darbus (esejas, sacerējumus, izlasīto grāmatu "apcerējumus") - palasiet. Droši vien jums būs ļoti jautri par sevi. Es tā nesen izdarīju.
Māciet bērnus, labojiet bērnus, rādiet labu piemēru, iemāciet runāt, izteikties, lasīt, izprast... nemāciet noriet, kritizēt (destruktīvi), apsmiet - to viņi paši iemācīsies. Un vislabāk - sāciet ar saviem bērniem.