Šodien vārdadienu svin Raimonds, Laine, Vilnis, rītdien - Liāna, Lilija, Alta
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Spilgtas krāsas apģērbs

Slēpts
26.10.2015. 12:25
lasāt katrs pats. es māku izlasīt ka glabāt seifā var MEDĪBU laikā, nevis pēc vai pirms tām...
pirms un pēc tām - to var glabāt TRANSPORTLĪDZEKLĪ...
(9) Personām, kurām garstobra šaujamieroči vai lielas enerģijas pneimatiskie ieroči reģistrēti medībām vai sportam, ir tiesības īslaicīgi, medību vai šaušanas sporta sacensību laikā, glabāt ieroci un munīciju īpaši tam paredzētā telpā (vietā) vai transportlīdzeklī, kā arī laikā, kamēr pārvadā ieročus un munīciju no vai uz medībām, šaušanas sporta sacensībām vai treniņšaušanas nodarbībām, — transportlīdzeklī, arī tā īslaicīgas apstāšanās laikā, veicot šīs telpas un transportlīdzekļa uzraudzību un nodrošinot, lai ierocis un munīcija nenokļūst pie nepiederošas personas. Ieročus un munīciju transportlīdzeklī novieto pēc iespējas drošākā vietā, lai futrālis vai cits iesaiņojums, kurā ierocis un munīcija ievietota, nebūtu redzams no transportlīdzekļa ārpuses, aizslēdz transportlīdzekļa durvis un bagāžas nodalījumu un ieslēdz trauksmes signalizācijas ierīci.
Gatis
Gatis
Pēdējo reizi manīts 2023-10-20 21:07
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Mednieku organizācija: pagaidām 3
Atrašanās vieta: Zemgale un Kurzeme
Medību stāžs: nemulsināsim citus
Aprīkojums: pietiekams lai varētu izvēlēties kurus divus ņemt līdz uz medībām un kuriem jāpaliek mājās
Suņi: Riko - poļu dzinējs
Medību trofejas: 5
26.10.2015. 17:02
Pēc likuma sanāk tā - ja ir noslēgts medību pārskats glabāt var mašīnā ar ieslēgtu signalizācīju .Pie drauga seifā točna nevarēs .Lai glabātu medību laikā kādā seifā ,tas seifs ir atiecīgi policijā jāreģistrē kā koplietošanas seifs ar vienu atbildīgo .Bet man tagad ienāca prātā viena fiška - kā ir pēc likuma .ja Tev mājās ir ierocis , tad Tu nekad pēc būtības,nevar būt lielākā pālī par 0,5 promilēm !
Slēpts
26.10.2015. 19:12
Kapēc tāda ideja iešāvās?
Jānis
Jānis
Pēdējo reizi manīts 2021-12-22 11:58
Atrašanās vieta: Madona
Aprīkojums: Kaut kāds nebijis, bet ir ...
Medību trofejas: 1
26.10.2015. 19:16
nevar būt lielākā pālī par 0,5 promilēm !
Var būt lielākā ''pālī'', bet nedrīksti grābstīties ap stroķiem. Pēc idejas, tas ir vienīgais iemesls, kura dēļ pārbaudošajam inspektoram var neatvērt seifu: "Atvainojiet, esmu lietojis alkoholu un pie ieročiem nepieskaros, lūdzu pienāciet citu reizi!" Lai cik nikns arī nebūtu inspektors, viņš nedrīkst piespiest atvērt seifu un tādējādi pārkāpt likumu.
Aigars
Aigars
Pēdējo reizi manīts 2022-04-20 15:52
Lietotāja statuss: Eksperts
Mednieku organizācija: M/K"Klīves Mednieks"
Atrašanās vieta: Latvijas vidiene.
Medību stāžs: Kopš 1992.g.
Aprīkojums: МЦ 21-12 , Merkel 12cal,Remington 11-87 12 cal,Tikka M695STD 30-06,Sauer 90 300Win Mag
Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
26.10.2015. 20:50
"Atvainojiet, esmu lietojis alkoholu un pie ieročiem nepieskaros, lūdzu pienāciet citu reizi!"

Tieši tas pats arī par automobīli, kurā "ieslēgta" plinte.....protams ja nepārvietojas ar to.
Gatis
Gatis
Pēdējo reizi manīts 2023-10-20 21:07
Mednieku organizācija: pagaidām 3
Atrašanās vieta: Zemgale un Kurzeme
Medību stāžs: nemulsināsim citus
Aprīkojums: pietiekams lai varētu izvēlēties kurus divus ņemt līdz uz medībām un kuriem jāpaliek mājās
Suņi: Riko - poļu dzinējs
Medību trofejas: 5
27.10.2015. 07:50
Jā ,tā ir intresanta nianse !
Uldis
Uldis
Pēdējo reizi manīts 2022-12-21 15:30
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: Liepājas raj.
Medību stāžs: No 1993g.
Aprīkojums: Benelli Comfort 12 kal.
Suņi: Latvijas Dzinējs brunčos, vārdā Gunta,
27.10.2015. 09:44
Tātad, cik saprotu, likums nepieļauj LEGĀLI, man Liepājniekam, aizbraukt pie čoma AR AUTOBUSU uz Daugavpili uz viesmedībām uz nedēļu.
Čoma seifā es plinti glabāt nedrīkstu, mašīnas man nav.
Plinte jānēsā līdzi, gan uz maizes veikalu, gan uz kīno, gan uz muzeju, gan jāņem līdzi dušā.
Slēpts
27.10.2015. 10:15
Uldi!
Šo jautājumu varētu uzdot savai ieroču atļauju daļai:)
Burtiski lasot NEVAR.
Bet interesanti, ko pie MUMS dara ārzemnieki, kas ierodas uz nedēļu?
Ari mēs, ja dosimies uz Lietuvu ar Autobusu vai Lidmašīnu, negulēsim vienā gultā ar plinti:))
Slēpts
27.10.2015. 11:31
ap par ārzemniekiem, tas ir atrunāts gan, ka glabā pie kāda seifā
Slēpts
27.10.2015. 11:35
Ģirt!
ārzemniekiem, tas ir atrunāts gan

Nocitēsi kādu likuma vai noteikumu pantu kur tas ir atrunāts?- es nemāku atrast:)