Drusku ne pa tēmai, bet pāris dienas atpakaļ biju Igaunijā un tur dzirdēju kā šauj pa zosīm un tad vesels bars lidoja no tās puses. Šāvienu bija daudz un šāva kā no pusautomāta, kopsummā bija ap 40 šāvieniem vismaz. Zinu ka ir tādas sistēmas kas atbaida zosis , bet arī zinu kā ta strāda, bet šeit cik noprotu tika medītas zosis. Vai tad Igaunijā nav liegums uz zošu medībām???? Tur to zošu tūkstošiem virs galvas lidinās. Kā saka mednieka sapnis rudenī pie mums, bet diemžēl tā migrācija pāriet ātri un lido ļoti augstu :(
Slēpts
16.04.2016. 10:57
Redzeji, ka medī zosis vai tikai dzirdēji troksni?
Slēpts
17.04.2016. 21:00
Gan jau kā ierasts lielai daļai -dzirdēju bet neredzēju... toties tā vajadzētu būt-tātad tā ir! :D
Tāpēc arī jautāju vai Igaunijā ar eksistē liegums!!!! Es jautāju nevis gudrojos!!!!
Kā man zaj....i tie uzbraucieni par vienkāršu jautājumu. Tagad saprotu ka šeit vairs neko jautāt nevar, savādāk apd..... un vēl uzbrauc.
Liels padies par konkrētām, sīkā izklāstītam un pareizām atbidēm :)
Jauku jums šeit vārīšanos savā sulā un biezeņos :)
Aprīkojums: Browning Bar Longtrac 30-06, Leupold, Fabarm XLR 12kal., Red Dot
Medību trofejas: 4
16.08.2016. 14:20
Negribējās cept jaunu tēmu. Kads var ietekt pīļu medību vietas ap Skulti? Aijažu ezers, Lādes ezers,Pabažu ezers, Rīgas jūras līča krasts, Tūjas upe, Liepupe???
Kā man zaj....i tie uzbraucieni par vienkāršu jautājumu. Tagad saprotu ka šeit vairs neko jautāt nevar, savādāk apd..... un vēl uzbrauc.
Liels padies par konkrētām, sīkā izklāstītam un pareizām atbidēm :)
Jauku jums šeit vārīšanos savā sulā un biezeņos :)