Tomēr jums medniekmājā uz galda vienmēr kūpinātas zivtiņas. :) Bet ja pa cūkām , tad mums šosezon uz katru aktīvu gaides mednieku vidēji 4 rukši. Man 6 :)...
Slēpts
05.09.2015. 09:47
Ģirt - tā nav pārspīlēšana... Tas skats ir jāredz, lai noticētu...
kur var redzēt? 50 gab vienkopus ļoooti reti iznāk redzēt, jāsāk domāt vai vispār esmu redzējis 50 gab vienkopus
Aprīkojums: pietiekams lai varētu izvēlēties kurus divus ņemt līdz uz medībām un kuriem jāpaliek mājās
Suņi: Riko - poļu dzinējs
Medību trofejas: 5
05.09.2015. 19:42
Ir nācies ar tādiem bariem te pat Zemgalē sastapties .Melnais tūkstotis - tā es viņus saucu .Vel iespaidīgāk ir tas ,ka Tu pa vienu uzšau un pārējie ņem vagu .Viss mežš rīb .Nedod dievs trāpīties ceļā .
Lai ko nomedītu, ir jādodas medīt, nevis jāčīkst, ka jau veselu gadu nav ēsta meža cūkgaļa. Un dzinējmedības nav vienīgais medību veids, individuālās gaides medības ir ne mazāk sekmīgas medības, ir tik jāprot saimniekot
p.s. Šaujiet garām!
Aprīkojums: pietiekams lai varētu izvēlēties kurus divus ņemt līdz uz medībām un kuriem jāpaliek mājās
Suņi: Riko - poļu dzinējs
Medību trofejas: 5
07.09.2015. 21:25
Romān - te pat pie Jelgavas .Bijām to baru piefiksējuši kamerās ,bet kad sastapos dzīvajā -VOV ! Divatā saskaitījām ap 45. lielajiem un pērnajiem ,bet jauno sivēnu tur bija bez skaita .Vismaz 30 .Tas bija maija beigās .Bet tādi bariņi ap 20 . ir satikti bieži .
Tad forši, mums ja parādās bars ap 20 divreiz gadā, tas jau ir liels brīnums. Te pat kaimiņiem ir cūkas normālā gaudzumā, a pie mums nekā, neskatoties uz to, ka ēst ir ko un dzīvot arī. Vienīgais nav kukurūras lauki. Varbūt tapēc arī rukši sēž otrā rajona galā. Un kamēr nesāksies dzinēji, tikmēr neatramdīs līdz mums.
Ja šo forumu lasītu barons Minhauzens, tad cūku bari būtu vēl lielāki.
Mūsu pusē 8 cūkas jau skaitās liels bars. Ja stāsta kāds par baru ar -padsmit cūkām, tad pārējie uz stāstītāju raugās tāpat kā uz Minhauzenu. Bet ar visu šo pieticību ko medīt pietiek. Šī vasara bijusi īpaši veiksmīga. Uz 3 medniekiem 18 rukši (man 4). Esam paēduši un vēl vecos medniekus pabarojuši.
kur var redzēt? 50 gab vienkopus ļoooti reti iznāk redzēt, jāsāk domāt vai vispār esmu redzējis 50 gab vienkopus
p.s. Šaujiet garām!
Mūsu pusē 8 cūkas jau skaitās liels bars. Ja stāsta kāds par baru ar -padsmit cūkām, tad pārējie uz stāstītāju raugās tāpat kā uz Minhauzenu. Bet ar visu šo pieticību ko medīt pietiek. Šī vasara bijusi īpaši veiksmīga. Uz 3 medniekiem 18 rukši (man 4). Esam paēduši un vēl vecos medniekus pabarojuši.