Pie tāda cūku blīvuma es nesaskatu neko kriminālu ja arī kādu neatrod .Vilkiem arī jāed .
Tad jau nav ko žēlot sivēnmātes, cūku blīvums un postījumi momentā samazinās un arī vilki paēduši. Šaut šaušanas pēc pofig atrod vai neatrod es neatbalstu bet tajās vietās kur cūku ir daudz un zemniekiem postījumus taisa nu ir tās sivēnmātes jāparetina.
Aprīkojums: pietiekams lai varētu izvēlēties kurus divus ņemt līdz uz medībām un kuriem jāpaliek mājās
Suņi: Riko - poļu dzinējs
Medību trofejas: 5
09.09.2015. 21:04
Man sirdsapziņa ir tīra .Mēs labi izblandījāmies meklējot kaut mazāko asinspēdu ,bet bez rezultātiem .Pat bijām aizlauzuši kociņus lai vel pa gaismu pārbaudītu ,bet ne kā .Un tas ir mīts , ka meži smirdēs - ja jau pēc ĀCM nesmird , tad citos gadījumos vel vairāk .
Aprīkojums: pietiekams lai varētu izvēlēties kurus divus ņemt līdz uz medībām un kuriem jāpaliek mājās
Suņi: Riko - poļu dzinējs
Medību trofejas: 5
09.09.2015. 21:25
Nav mums tādu suņu un vest tādu suni 180 km. un turēt visu nakti mašīnā arī nav prāta darbs .Tieši tā bijām izsaukti sargāt zemniekam laukus .Vīram gar mežu kādi 2 ha točna nebija kuļami .Pats arī esmu zemnieks .Nezinu kā taipus Daugavas (kaut gan pazīstami veči saka cūkas ir ) ,bet šinpuss to ir kā mudž .Pat krievu ziedu laikos sapņos nerādījās tik daudz , kaut bija iespējas būt Vosa slēgtajos medibu apgabalos .
Nu ja, šaipus Daugavas, kur zvērs ir kā mudž,
mēs arī šaujam, ja šauj tad krīt, bet ja nu maita nekrīt, paranormālu iemeslu dēļ,
tad katram pie torņa kājas ir piesiets asinspēdu suns.
Arī mums visiem, kolektīvā, ir spīdošs nimbs ap galvu, nekas mežā aizšauts nepaliek.
Bet no suņiem pamazām atsakamies, gaismas no nimba pietiek, lai naktī atrastu sašauto.
Mums sirdsapziņa arī ir tīra.
Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
06.10.2015. 07:52
Ģirts, kas tavā izpratnē ir mednieks?....nebūs takš mednieks,Tavā izpratnē - indivīds, kurš no nosiltināta torņa, pie kukurūzas mucas, izmantojot nakts tēmekli, nošauj ruksīti.....
Tad jau nav ko žēlot sivēnmātes, cūku blīvums un postījumi momentā samazinās un arī vilki paēduši. Šaut šaušanas pēc pofig atrod vai neatrod es neatbalstu bet tajās vietās kur cūku ir daudz un zemniekiem postījumus taisa nu ir tās sivēnmātes jāparetina.
Ļoti labi darīts. Es vēl šaubu gadījumā mumentā savus suņus vedu. Ja vispār kas ir atrodams tad tiek noķerts! Gadās arī ka ne to pa ko šauts...:)
mēs arī šaujam, ja šauj tad krīt, bet ja nu maita nekrīt, paranormālu iemeslu dēļ,
tad katram pie torņa kājas ir piesiets asinspēdu suns.
Arī mums visiem, kolektīvā, ir spīdošs nimbs ap galvu, nekas mežā aizšauts nepaliek.
Bet no suņiem pamazām atsakamies, gaismas no nimba pietiek, lai naktī atrastu sašauto.
Mums sirdsapziņa arī ir tīra.
Šodien pabeidzu savu otro projektu. Nakts redzamības iekārtu.
https://youtu.be/-OdCSwizLeo
Vot, ko nesaprotu to nesaprotu - kā var doties medībās .... UN VĒL NAKTS MEDĪBĀS.... JA PA ROKAI NAV APMĀCĪTS SUNS, KURŠ SAPROT KAS IR ASINSPĒDA?