Kā var pateikt 2+ vai 3 paaudze? Ne uz pārveidotājien, ne uz optikas nekas tāds nav rakstīts. Pieļauju, ka daudzi tiek apkāsti ar tām paaudzēm. Iegādājoties šādu štrumentu būtu jābūt iespējai viņu notestēt, salīdzināt ar citām. Pretējā gadījumā tā ir pirkšana, kaķis maisā.
Esmu skatijies taja 3plus paaudzes dedala par 6500 eiro , nu bez infrasarkana apgaismojuma ,kad debesis spid zvaigznes bet meness nav meza tapat talak par 50 m neko neredz
neredzot pārveidotāju un ja nav ar ko salīdzināt,vai pieredzes,tad laikam 2. paaudzi no 3. nevarēs atšķirt.
cita lieta,ka pat viena modeļa pārveidotāji mēdz būt visai atšķirīgi,sevišķi tas attiecas uz krievu produktiem.
tāpēc,pērkot jaunu ierīci,tirgotājam ir jādod līdzi saucamais "data sheet",kurā ražotājs ir uzrādījis visus
būtiskākos konkrētā pārveidotāja parametrus - izšķirtspēju,trokšņa/signāla attiecību,fotokatodes jutīgumu.
tiešām tā bilde ir tik slikta? Youtubes klipos ir daudz labākas kvalitātes
Slēpts
19.09.2015. 08:50
Baigie optimisti tie, kas apgalvo, ka ar šo ķīķeri nekļūdīgi varot atšķirt māti no papa....
Jā brīnumi notiek un var atšķirt (ap 60m noteikti). Pats lietoju. Man nav ieraksta ierīces, bet esmu citur lasījis, ka uz video ierakstu dod sliktāku kvalitāti ārā (vai arī pats ierakstītājs ir ar mazu izšķirtspēju). Kas jāpiešaujas ir attāluma noteikšana caur šo tēmēkli, jo attēls ir plakans un attāluma izjūtas ir tā kā ir (vismaz man tāds iespaids ir tamdēļ jāvadās pēc iepriekš noskatītiem orientieriem).
Ko video ievēroju, ka piegaismotājs šauj pa zemu, tamdēļ priekša pārgaismota un aizmugure sliktāka...
Slēpts
19.09.2015. 20:07
kāds tur paps vai mamma, tag ir mēris un jāņem nost visi pēc kārtas ;)
Tad tas noteikti nav bijis 3+ :)
cita lieta,ka pat viena modeļa pārveidotāji mēdz būt visai atšķirīgi,sevišķi tas attiecas uz krievu produktiem.
tāpēc,pērkot jaunu ierīci,tirgotājam ir jādod līdzi saucamais "data sheet",kurā ražotājs ir uzrādījis visus
būtiskākos konkrētā pārveidotāja parametrus - izšķirtspēju,trokšņa/signāla attiecību,fotokatodes jutīgumu.
tiešām tā bilde ir tik slikta? Youtubes klipos ir daudz labākas kvalitātes
Jā brīnumi notiek un var atšķirt (ap 60m noteikti). Pats lietoju. Man nav ieraksta ierīces, bet esmu citur lasījis, ka uz video ierakstu dod sliktāku kvalitāti ārā (vai arī pats ierakstītājs ir ar mazu izšķirtspēju). Kas jāpiešaujas ir attāluma noteikšana caur šo tēmēkli, jo attēls ir plakans un attāluma izjūtas ir tā kā ir (vismaz man tāds iespaids ir tamdēļ jāvadās pēc iepriekš noskatītiem orientieriem).
Ko video ievēroju, ka piegaismotājs šauj pa zemu, tamdēļ priekša pārgaismota un aizmugure sliktāka...