Tēmas nosaukums - Medniekiem valsts nodeva būs jāmaksā par katru nomedīto dzīvnieku.
Informācija
Šajā diskusijā piedalās 42 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 28.05.2015. 14:45Līdzīgās tēmas
Ar medībām saistītās tēmasJuridiskie jautājumi
« Iepriekšējā lapa
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
Nākamā lapa »
Pēdējā lapa
Slēpts
24.05.2015. 16:44
Laimoni un citiem vecās sistēmas aizstāvjiem.
Es domāju, ka agrāk gandrīz VISI pārkāpa noteikumus
ppasakiet, kurā kolektīvā licences aizpildīja PILNĪBĀ, ieskaitot laimīgā mednieka parakstu, PIRMS medījumu sāka vilkt laukā?
Es domāju, ka agrāk gandrīz VISI pārkāpa noteikumus
ppasakiet, kurā kolektīvā licences aizpildīja PILNĪBĀ, ieskaitot laimīgā mednieka parakstu, PIRMS medījumu sāka vilkt laukā?
Slēpts
24.05.2015. 16:59
tapēc jau Ivar saka, ka nekas nav mainījies, jo papīrus, tad neaizpildīja kā pienākas
Valdis
Pēdējo reizi manīts 2019-06-16 19:53
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Mednieku organizācija: m/k avots.
Atrašanās vieta: kurzeme
Medību stāžs: 23
Aprīkojums: iz .ij27em.cz550 7*64.MARLIN -22WMR
Suņi: jaktis rasa.
Medību trofejas: 2
24.05.2015. 18:48
Kā nu nav mainijies, tagad kad iet pie nokrituša rukša šlipsi no kabatas ārā totad ar tūlīt var ievilkt vajadzīgā vietā un vilkt cūķi no lauka nost uz auto pārbraucot mājās mierīgi aizpildīt informācijas lapu un ok ,bet kādreiz būtu jāņem līdzi planšete lai varētu normāli aizpildīt un ja vēl kārtīgā krēslā tad baterija zobos ja esi viens medībās, nu vienīgi kolektīvās biški savādāk ,tur jāizdala šlipses katrā flangā kādam medniekam , lai vadītājam nebūtu jājoņo apkārt kvartālam ,domāju vis ir labāk , nu ja paši nesarežģī apstākļus kolektīvā .
Slēpts
24.05.2015. 21:57
Valdi, arī vecajā variantā vadītājam bija jājoņo apkārt plus jāpaspēj vēl sarakstīt papīrs
Laimonis
Pēdējo reizi manīts 2024-10-21 13:32
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: Kurzeme
Medību stāžs: ilgs
Aprīkojums: pamatīgs
Suņi: trīs
Medību trofejas: 1
24.05.2015. 22:05
Pēdējā , labajā variantā licenze bija jāsaraksta pirms transportēšanas. Izvilki līdz vietai kur var piebraukt , piebrauc ar autiņu , autiņā noraksti un krāmē iekšā - ideāli !
Izskatās, ka Guntis pats ,pamatā, sēž mājās un sūkā ikšķus + ēd cepumus.....tāpēc ir apmierinats ar dzīvi.
Es atbalstu, ka sabiedrība t.i. Valsts, grib zināt, ko es nomedīju,apkopojot to datubāzē.Veiktu uzraudzību,lai Es TO NEDARU "par daudz",lai ES TO NEDARU, ārpus kaut kāda, loģiska laika.....visu TO saprotu,atbalstu un esmu gatavs iesaistīties ne tikai medībās, bet arī medīmo dzīvnieku aizsardzībā, uzskaitē, BET ESMU PRET, BEZJĒDZĪGĀM DARBĪBĀM,KURAS NAV VAJADZĪGAS N E V I E N A M.
Noskatoties, medniekiem.lv, kino interviju ar VMD darbinieku, pēc viņa teiktā iznāk,ka savilcēju ieviešana ir MEDNIEKU VĒLME.....tad man rodas jautājums - kurš no medniekiem,šo vēlmi ir izteicis????Un vēl šādā formātā...
Par to jau meģinu diskutēt.
Tas, ko Laimonis pieminēja , būs jādara ,nevis teorētiski , bet praktiski,un ja,kādam ir ienācis prātā, "formē malenes", par notrūkušu marķieri ....tad pie velna tādu brāķa noteikumu.