Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
13.05.2015. 15:17
Kur Aigars ar prasību lai parāda, terminu medību suns.
Int - šo jautājumu sāku cilāt 2010.gadā....4(četrus) gadus mani saukāja par dzērāju,mēnessērdzīgo,zagli....tikai 5-tajā !!!! šī foruma dalībnieki (un ne tikai)sāka iedziļinaties lietās būtībā.....
BET VALSTS BIROKRATISKAI APARĀTS, UN SUŅU SPEKULANTI ,GAN VIETĒJĀS NOZĪMES,GAN STARPTAUTISKĀS, DARĪJA SAVU....
Un te nu Mēs esam, ar saviem darba dzīviekiem (medībam sagatavotiem suņiem) STARP MĀJAS ( ISTABAS ) DZĪVIEKIEM, VAI PA JAUNAM JOLOJUMA DZĪVNIEKIEM, ar visu no tā izrietošām sekām t.i. labturības prasībām.
Aprīkojums: Browning Bar Longtrac 30-06, Leupold, Fabarm XLR 12kal., Red Dot
Medību trofejas: 4
13.05.2015. 16:50
Manas platības, ko gribu to daru!
:) Ar vārdiem MANAS PLATĪBAS, es saprotu manas privātās platības, mans privāts medību kolektīvs... Ir nācies medīt kolektīvā, kurš reāli pieder vienam cilvēkam, juridiski tomēr nē. Respektīvi Andrim Zariņam būtu jāpieder meža platībām, kuras pielīdzināmas aptuveni Mihaila Uļmana vai Modra Fokerota īpašumiem. Iespējams es kļūdos un Zariņa k-ga ģimenei pieder liela daļa Ropažu novada un attiecīgi savs pilnvērtīgs medību kolektīvs.
Nu vienkārši kolosāli! Kāds svars ir vārdiem MANAS PLATĪBAS. Smiekli nāk! Manas platības ir mans īpašums. Lai arī iznomāts kolektīvam ir mans īpašums un savā īpašumā es klaiņojošus dzīvniekus paciest netaisos.Un es slaidi nospļaujos uz visu šo ļa, ļa. Pašvaldība šo, policija to un tml. Ja sanāks sūdi, esmu gatavs vienmēr atbildēt. Taču manās platībās buki un zaķi ir vienmēr bijuši pietiekamā daudzumā. Arī pēc bargajām ziemām.
Aprīkojums: pietiekams lai varētu izvēlēties kurus divus ņemt līdz uz medībām un kuriem jāpaliek mājās
Suņi: Riko - poļu dzinējs
Medību trofejas: 5
13.05.2015. 18:26
Ivar-ja dzīvnieku aizsardzības likums arī ir tas ko es nosaucu par ES direktīvu (kas būtībā arī ir ES uzspiestais likums ),Med. likumā ja nemaldos ir teikts ka klaiņojošus likvidē saskaņā ar dzīvnieku aizsardzības likumu .
Kas tas par nahu.! Es nevaru nosaut suni kas klīst pa manu privātīpašumu! !?? Ja atlautu viņus šaut tad Latvijā nebūtu problēmu ar klaiņojošiem suņiem.
Kas tas par nahu.! Es nevaru nosaut suni kas klīst pa manu privātīpašumu! !?? Ja atlautu viņus šaut tad Latvijā nebūtu problēmu ar klaiņojošiem suņiem.
Tā ir tipiska latviešu problēma,ar putām uz mutes bļaut - "Privātipašums, mana zeme, nevienam nedrīkst staigāt!",un tapēc ar tādiem un rodas problēmas- līgumus noslēgt un visu pārējo sarunāt, un tādu paliek ar vien vairāk!
Jāāā ,nu nu sakūlās putas par manu robčiku(tā sauca manu laiku) ,tikai ir viens bet , es mediju sava kolektīva robežās un suns man arī putnus meklēja un pienesa klāt ,mednieki pat apkārtējo kolektīvu pazina viņu ,medijām mēs laukmalēs kur cūkas raka laukus nost takā tas nenotika lielā meža vidū,un pats galvenais tas notika ne vakar ,ne aivakar ,bet1991gadā kad medību suņi bija medniekiem svēti un neviens normāls vecis pat nedomāja medību suņu šaušanu ,tač arī vispār dvorterjēri ar tad tā neklīda apkārt kā šijs laikos.
Int - šo jautājumu sāku cilāt 2010.gadā....4(četrus) gadus mani saukāja par dzērāju,mēnessērdzīgo,zagli....tikai 5-tajā !!!! šī foruma dalībnieki (un ne tikai)sāka iedziļinaties lietās būtībā.....
BET VALSTS BIROKRATISKAI APARĀTS, UN SUŅU SPEKULANTI ,GAN VIETĒJĀS NOZĪMES,GAN STARPTAUTISKĀS, DARĪJA SAVU....
Un te nu Mēs esam, ar saviem darba dzīviekiem (medībam sagatavotiem suņiem) STARP MĀJAS ( ISTABAS ) DZĪVIEKIEM, VAI PA JAUNAM JOLOJUMA DZĪVNIEKIEM, ar visu no tā izrietošām sekām t.i. labturības prasībām.
:) Ar vārdiem MANAS PLATĪBAS, es saprotu manas privātās platības, mans privāts medību kolektīvs... Ir nācies medīt kolektīvā, kurš reāli pieder vienam cilvēkam, juridiski tomēr nē. Respektīvi Andrim Zariņam būtu jāpieder meža platībām, kuras pielīdzināmas aptuveni Mihaila Uļmana vai Modra Fokerota īpašumiem. Iespējams es kļūdos un Zariņa k-ga ģimenei pieder liela daļa Ropažu novada un attiecīgi savs pilnvērtīgs medību kolektīvs.