Es tagad nesaprotu, kurā brīdī mēs šajā tēmā runājām par šaušanas iemaņām. Mēs runājām par ieročiem. Runājot par brendu - ja šauj līdz 1 tūkstotim patronu gadā (ir ierindas mednieki, kas savā mūžā tik daudz neizšauj), tad var šaut ar jebkuru ieroci. Nu, es esmu ieplānojis ar ieroci, ko domāju iegādāties, izšaut vismaz 200 tūkstošus patronu. Tāpēc diezgan jāpiedomā, kādu pirkt. Ar iepriekšējo esmu izšāvis ap 70 tūkstošiem patronu un ir pienācis laiks mainīt. Un, es vēlos iegādāties kvalitatīvu ieroci.
Sanāca man ar dažiem speciem aprunāties un esmu sapratis, ka īsti neesmu saņēmis atbildi uz savu jautājumu, jo MX8 arī var pasūtīt ar fiksētu sprūda mehānismu. Bet atšķirību man arī neviens nepateica. Vienīgi, ko es pats varu pateikt bez lielas pārliecības - ir gadījies turēt rokās gan MX8, gan MX12 un man liekas, ka 12-niekam tēmēšanas sliede ir platāka. Par 2000 skaidrs - ekskluzīvāks dēļ gravējumiem, līdz ar to arī dārgāks.
Top 3 es neesmu un Browningisti jau nepāries uz Perazzi. Un 70 tūkstoši jau nav daudz, bet nav arī maz - pēc tāda izšautā apjoma rezultāts ir nedaudz stabilāks, bet ne es viens, kas tik ir izšāvis. Un, svarīgi jau, cik ilgā laikā - cik bieži treniņi. Es netaisnojos, bet top 3 vēl neesmu un nezinu, vai būšu (mēģināšu, bet ir jau daudz konkurentu). Par to Perazzi arī - nesaki hop!
Nu, jā - Perazzi laikam tomēr nebūs man. Patreiz esmu apstājies uz divām citām markām un nevaru pieņemt lēmumu - viens ierocis neiet tik ļoti pie sirds otrs maita baigi dārgs (un es pat rokās neesmu konkrēto modeli turējis).
Daļa taisnības tevis teiktajā ir, nevar ar VAZ 2001 uzvarēt F1.:)
pietiekošs skaits lai būtu sacensību rezultātu augšgalā... Varbūt labāk šahs vai novuss ? :)