Nu man patīk tās austiņas,nekas netraucē. Skaņas pastiprināšana vienās gaides medībās pārsteidza,jo ar tā austiņām varēju dzirdēt buku, apmēram pa kādiem metriem 30-40 ,ejam pa zālāju,redzēt nevarēju neko ,jo bija piķa melna tumsa.
Neko sliktu nevaru pateikt par viņām.
Ja nav pārāk vējains laiks (neliels apkārtējo trokšņu fons), tad aktīvās ausis gaides medībās ir ok. Protams ideālāk būtu vērstas darbības mikrofons, nofokusē virzienā kurš interesē, uzvelc austiņas un mierīgi snaud.
Ja nav pārāk vējains laiks (neliels apkārtējo trokšņu fons), tad aktīvās ausis gaides medībās ir ok. Protams ideālāk būtu vērstas darbības mikrofons, nofokusē virzienā kurš interesē, uzvelc austiņas un mierīgi snaud.
Sordin austiņām mikrofoni ir vienā virzienā. Resp - vai uz priekšu, vai uz aizmuguri.
Nezinu, kā ar citām austiņām, bet ar Sordin skaņas virziens ir saprotams.
Pirms Sordin es lietoju "ausis", kurām varēja regulēt 3 dažādu frekvenču jūtīgumu. Piemēram , - sēžot šosejas tuvumā varēja samazināt automašīnu skaņu. Bet - kā jau jeņķiem un ķīniešiem kvalitāte bija tāda kā bija - viss no prastas plastmasas. Savukārt Sordim ir "mūžīgais dzinējs" - nesalaužamas. Esmu gan dauzījis, gan tornī- lietū atstājis. Nekādu problēmu.
Un vēl....
Te izskanēja dažādi apgalvojumi - šaujot traucē vai nē...
Lai saprastu traucē vai nē , vajag pieiet pie spoguļa. :))
Ja ierocim ir pareiza laide - vaiga kaulam "jāguļ" uz laides augstākās vietas. Cilvēka auss ļipiņa ir zemāka par vaiga kaulu. Tātad, ja ausi nosedz austiņa, tad tai kontakts ar laidi ir neizbēgams. Ja kādam ausis aug no deniņiem, tad gan austiņas traucēt nevar. :)))
Bet es šo neērtību pieciešu.
Es viņas personīgi nepirktu medībām,te man puikam ir kautkādas krutās,bet pats ar pāris reizes paliertoja tā viņas pie manis palika ,izmantoju tikai kad ieroči jāpiešauj nu tad viņas ir neaizvietojamas .
Tā ir katra paša izvēle. Ja medniekam nav svarīgi sadzirdēt dzīvnieku savlaicīgi, tad var iztikt bez. Austiņu priekšrocība - dzīvnieku var sadzirdēt krietni pirms to spēj izdarīt ausis. Īpaši svarīgi tas ir pieejot.
Slēpts
08.04.2015. 09:21
labāk izskaidro kā var dabūt no divām tumbelēm ārā telpisku skaņu?
Slēpts
08.04.2015. 09:25
Tak ausis jau ar ir divas, kam tev vairāk tumbeļu :) Stereo..
Neko sliktu nevaru pateikt par viņām.
Sordin austiņām mikrofoni ir vienā virzienā. Resp - vai uz priekšu, vai uz aizmuguri.
Nezinu, kā ar citām austiņām, bet ar Sordin skaņas virziens ir saprotams.
Pirms Sordin es lietoju "ausis", kurām varēja regulēt 3 dažādu frekvenču jūtīgumu. Piemēram , - sēžot šosejas tuvumā varēja samazināt automašīnu skaņu. Bet - kā jau jeņķiem un ķīniešiem kvalitāte bija tāda kā bija - viss no prastas plastmasas. Savukārt Sordim ir "mūžīgais dzinējs" - nesalaužamas. Esmu gan dauzījis, gan tornī- lietū atstājis. Nekādu problēmu.
Te izskanēja dažādi apgalvojumi - šaujot traucē vai nē...
Lai saprastu traucē vai nē , vajag pieiet pie spoguļa. :))
Ja ierocim ir pareiza laide - vaiga kaulam "jāguļ" uz laides augstākās vietas. Cilvēka auss ļipiņa ir zemāka par vaiga kaulu. Tātad, ja ausi nosedz austiņa, tad tai kontakts ar laidi ir neizbēgams. Ja kādam ausis aug no deniņiem, tad gan austiņas traucēt nevar. :)))
Bet es šo neērtību pieciešu.
Bet vismaz ausīs odi nekož :) :)
Tā ir katra paša izvēle. Ja medniekam nav svarīgi sadzirdēt dzīvnieku savlaicīgi, tad var iztikt bez. Austiņu priekšrocība - dzīvnieku var sadzirdēt krietni pirms to spēj izdarīt ausis. Īpaši svarīgi tas ir pieejot.