Sludinājumā lodētie stobri, bet ja daudz maz vienādi var trāpīt - jāpērk. Par Izheni, diezi vai viņu var purvā slīcināt, viņa rūsē vienkārši tāpat. Purvā slīcina plintes, kam stobra kanāli ir hromēti un visas metāla daļas nkvalitatīvi nooksidētas (melninātas) un laide ar pastobri kvalitatīvi apstrādātas ar eļļu.
Ja godīgi, es arī īsti neizprotu kombinētā ieroča jēgu, bet ir mednieki, kas visai veiksmīgi medī ar tādu. Man tāds ierocis nerada pārliecību, ka es spēšu relaksēties ar tādu medījot - īsts darba zirgs. Un - "ižene" noteikti nav ekstremāliem apstākļiem paredzēta - ne kokam, ne metālam lieks mitrums īsti pie sirds neiet (krievi kaut ko tam metālam piejaukuši, lai izteiksmīgāk korozētu).
Un - "ižene" noteikti nav ekstremāliem apstākļiem paredzēta - ne kokam, ne metālam lieks mitrums īsti pie sirds neiet (krievi kaut ko tam metālam piejaukuši, lai izteiksmīgāk korozētu)
...metālam tīeši nav piejaukuši .,:) ,leģējošos elementus nav piejaukuši. padomijas laika pļintovkas pret pufikām un vāļenkiem mēdza būt uzpulējušās baltas ,un nekas tur nerūsēja.
Medību stāžs: Sāku iet dzinējos 7 gadu vecuma 2007 gadā dabuju mednieku apliecibu un bisi
Aprīkojums: mc, iž, Browning ABolt3 308, CZ 453, Sauer 202 Outback, paštaisīts nazis no husqarnas strelas, ļoti liels akmens!
Suņi: Taiga, Džuļbars, Warwick
Medību trofejas: 21
31.03.2015. 19:08
es te gandrīs apdirsos jūsu sacerējumus lasot, es vispŗ netītu slīcinu un pat izmantoju kā lomiku, nekas nerūsē, eļļu nava redzējusi no 45 gada kad rūdu attīrot rabotņiks Ivans uzlēja 5l atrabotkas, lai paskatītos kā smuki deg, pat ražošanas procesā manam ižam izmantoja sķidras ziepes ,kas iegūtas sarīvējot parastās ziepes. Pizdzīd vien māk solāpirdēji, slēptā reklāma lai ņem plinti pa 2,5k, ņem vien ižu, ja māki šaut būs labs, pataupi naudu bērniem, nopirksi mācību grāmatas un kādu pokemonu :D
Jāni Rebli! Tas, ka Tu lasot citu komentarus gandrīz nokārtoji savas dabiskās vajadzības, tā ir novirze no normas. Tāpec nevajag Te foruma biedrus par solāpirdējiem saukt. Nevienam tak neinteresē cik Tu bieži savu ieroci kop vai , piedod, galu mazgā un kādiem mērkiem Tu to izmanto
No sarūsējušām naglām taisīts. :D
Kopumā taisnība jau Tev Jāni ir - IZ, pudele un pokemons "vot eto kruta"...