Grūta bērnība?
Ko tu ņemies ar to, ka neviens neko dzīve labu nav redzējis. Dzer dārgus dzērienus brauc ar Brabusu medī ar Kriegofu Tevi neviens neaiztiek. Nevajag ierindot nabagu kārtā cilvēkus, kas medī ar TozIžiem. Es domāju ka viņi dzīvē ir redzējuši daudz labu mirkļu arī medībās. Katrs iegādājās savu ieroci dažādu iemeslu vadīti un viņus aizvainot ir mednieka necienīgi. "Mednieks" uzliek zīmogu krietna civēka zīmogu tā man mācīja.
P.S. Man nav mērķis diskutēt ar Tevi. Un nevajag pariet uz personīgiem apvainojumiem.
Un bebrus visvairāk apšauj tie ar skrošu bisēm un mazkalibrenēm LR22. Ar saigām noteikti ne.
Un tiem, kas nevar no rokas tajā divlatniekā trāpīt ar LR22, labāk skatīties pēc skrošu bises, ne 223 kalibra.
Vo, vo.. Šito vajag ieteikt tajos kolektīvos, kur dzinējmedībās tikai ar gludajiem, lai visiem vienādas izredzes tikt pie medijuma :D Ar šķēpiem būs pavisam godīgi :D
Ja Tu neko labu dzīvē neesi redzējis tad, izskatās, ka vienīgais ar ko gribi palielīties ir krāniņš. To mēģini rādīt citā vietā,vai tīksminies vienatnē - mani tas neinteresē.
Te cenšamies runāt par to, kas labāks vai sliktāks.
Māri, nē. Šeit cilvēks pajautā par IŽ 94, bet TU ,staipot krāniņu, stāsti ka tie pārējie gan ir labi.
Nu Uģi,lai nomedītu brieža bulli vispirms vajag galvu uz pleciem un arī veiksmi un tikai tad plinti! Un ja tas viss ir tad nav nekāda starpība vai ir lētā gala stobrs vai dārgā,jo izšaut un trāpīt var ar viņiem visiem...
Nu Uģi,lai nomedītu brieža bulli vispirms vajag galvu uz pleciem
Pareizi - gudrs cilvēks drīzāk nepirks neko, kā izmetīs naudu priekš IZ 94.
P.S. Un vispār es gribētu redzēt kā Tu Māri Matuti to briedi nomedītu, pieņemsim, Jēkabpils pusē. Gudri spriest un sēdēt "aplokā" (domāts Kurzeme) nav nekāda māksla.
Anda komentārs vienkārši iespārda :D
Grūta bērnība?
Ko tu ņemies ar to, ka neviens neko dzīve labu nav redzējis. Dzer dārgus dzērienus brauc ar Brabusu medī ar Kriegofu Tevi neviens neaiztiek. Nevajag ierindot nabagu kārtā cilvēkus, kas medī ar TozIžiem. Es domāju ka viņi dzīvē ir redzējuši daudz labu mirkļu arī medībās. Katrs iegādājās savu ieroci dažādu iemeslu vadīti un viņus aizvainot ir mednieka necienīgi. "Mednieks" uzliek zīmogu krietna civēka zīmogu tā man mācīja.
P.S. Man nav mērķis diskutēt ar Tevi. Un nevajag pariet uz personīgiem apvainojumiem.
Un tiem, kas nevar no rokas tajā divlatniekā trāpīt ar LR22, labāk skatīties pēc skrošu bises, ne 223 kalibra.
Tas bija tas ko es vēlējos redzēt. Tas tiešam būtu mednieku cienīgas diskusijas. Viss
[youtube::6_16go1VT3E]
Te cenšamies runāt par to, kas labāks vai sliktāks.
Māri, nē. Šeit cilvēks pajautā par IŽ 94, bet TU ,staipot krāniņu, stāsti ka tie pārējie gan ir labi.
Bet, varbūt, palasi diskusiju tālāk, ne tikai pirmo un pēdējo lapu.
P.S.
Manā klātbūtnē nevajag staipīt, mani tas neinteresē.
Padalies ar mums, kādus ieročus tu lieto?
Pareizi - gudrs cilvēks drīzāk nepirks neko, kā izmetīs naudu priekš IZ 94.
P.S. Un vispār es gribētu redzēt kā Tu Māri Matuti to briedi nomedītu, pieņemsim, Jēkabpils pusē. Gudri spriest un sēdēt "aplokā" (domāts Kurzeme) nav nekāda māksla.
Anda komentārs vienkārši iespārda :D