Šodien vārdadienu svin Vēsma, Fanija, rītdien - Mirta, Ziedīte
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Krievu kombene.

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 47 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 02.05.2015. 23:25

Andis
Andis
Pēdējo reizi manīts 2023-12-28 13:52
Lietotāja statuss: Eksperts
Mednieku organizācija: oksalis.lv
Atrašanās vieta: Austrumlatgales virsmežniecība
Medību stāžs: 3 gadiņi
Aprīkojums: mazs, mazs nazītis...
Suņi: Taksis - Lara
02.04.2015. 17:13
Vo, vo.. Šito vajag ieteikt tajos kolektīvos, kur dzinējmedībās tikai ar gludajiem, lai visiem vienādas izredzes tikt pie medijuma :D Ar šķēpiem būs pavisam godīgi :D
Māris
Pēdējo reizi manīts 2025-03-16 19:17
Atrašanās vieta: Vidzeme
Medību stāžs: 30
Aprīkojums: Labs.
Suņi: Ir
02.04.2015. 16:58
Protams, var medīt arī tā.... ;)))
[youtube::6_16go1VT3E]
Ints
Pēdējo reizi manīts 2023-01-05 15:00
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
02.04.2015. 16:41
dīvainu salīdzinājumu, ka ieroča kvalitāti vai "labumu" nosaka pēc nomedīto trofeju vērtējuma

parādiet tad dārgo prieku piekritēji savās dāgākās trofejas

Tas bija tas ko es vēlējos redzēt. Tas tiešam būtu mednieku cienīgas diskusijas. Viss
Juris
Juris
Pēdējo reizi manīts 2022-12-13 19:01
Atrašanās vieta: Kurzeme
Medību stāžs: No 1981.g.ar papīriem
Aprīkojums: pietiekams
Medību trofejas: 5
02.04.2015. 16:37
Un bebrus visvairāk apšauj tie ar skrošu bisēm un mazkalibrenēm LR22. Ar saigām noteikti ne.
Un tiem, kas nevar no rokas tajā divlatniekā trāpīt ar LR22, labāk skatīties pēc skrošu bises, ne 223 kalibra.
Ints
02.04.2015. 16:35
a Tu neko labu dzīvē neesi redzējis

Grūta bērnība?
Ko tu ņemies ar to, ka neviens neko dzīve labu nav redzējis. Dzer dārgus dzērienus brauc ar Brabusu medī ar Kriegofu Tevi neviens neaiztiek. Nevajag ierindot nabagu kārtā cilvēkus, kas medī ar TozIžiem. Es domāju ka viņi dzīvē ir redzējuši daudz labu mirkļu arī medībās. Katrs iegādājās savu ieroci dažādu iemeslu vadīti un viņus aizvainot ir mednieka necienīgi. "Mednieks" uzliek zīmogu krietna civēka zīmogu tā man mācīja.
P.S. Man nav mērķis diskutēt ar Tevi. Un nevajag pariet uz personīgiem apvainojumiem.
Uģis
Uģis
Pēdējo reizi manīts 2023-07-18 12:57
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: Mežā
Medību stāžs: Pietiekami
Aprīkojums: Ir
Suņi: Patīk
02.04.2015. 16:24
Uģis Māris uz priekšu parādiet, kas Latvijā ir par trofejām nevis, kas par aprīkojumu.

:) Apskaties kaut vai bildi! Un papildus apskaties labākās pēdējo gadu (nevis 85gada) briežu buļļu trofejas, kas ieliktas portālā - lielākā daļa čaļi nemedī ne ar IZ ne Saiga.
Un tik, maigi sakot, dīvainu salīdzinājumu, ka ieroča kvalitāti vai "labumu" nosaka pēc nomedīto trofeju vērtējuma - pilnīgs sviests!!!
Māris
02.04.2015. 16:21
Orgānus garākus jāstiepj ar kādu problēmu nomocītiem pilsoņiem.

Ja Tu neko labu dzīvē neesi redzējis tad, izskatās, ka vienīgais ar ko gribi palielīties ir krāniņš. To mēģini rādīt citā vietā,vai tīksminies vienatnē - mani tas neinteresē.
Te cenšamies runāt par to, kas labāks vai sliktāks.
Ints
02.04.2015. 16:14
Medībās un makšķērēšanā lielīties var ar trofejām nevis ar inventāru. Orgānus garākus jāstiepj ar kādu problēmu nomocītiem pilsoņiem. Neticu, ka daudzi ir nomedījuši bebrus savā mūžā vairāk kā Rebļu Jānis ar saigu 1 reizē. Lai parāda lielie mednieki, kā viņi ar blāzeriem lien caur krūmiem uz bebru medībām. Skuju viņi no apsildāmiem torņiem briežus šaus. "Medības ir dārgs prieks" parādiet tad dārgo prieku piekritēji savās dāgākās trofejas. Uģis Māris uz priekšu parādiet, kas Latvijā ir par trofejām nevis, kas par aprīkojumu.
Slēpts
02.04.2015. 15:54
Strīdās tie, kas neko labāku nav redzējuši.

piedod- bet spiningošanas inventārā man ir pietiekami labs inventārs:) un ari pieredze..
Jāsāk gandrīz ar krāniņiem mērīties:)- Tad vismaz nosauc savu inventāru- varbūt es te par velti muti dzesinu un man vēl 10 gadi treknā sūdā jāaug līdz Tavam līmenim:)
p.s
Bet tik un tā ir upes , kur es ņemu Salmo kātiņu un man neprasās tur nekas labāks..
Māris
02.04.2015. 15:44
Manuprāt jebkurā nozarē- nu nevar apgalvot , ka pieaugot cenai, proporcionāli pieaug kvalitāte..

Manis pēc varat copēt ar lazdas kātiem un domāt, ka esat visgudrākie, bet tie, kas pērk dārgus kātus un spoles - muļķi.
Es esmu sācis ar lētā gala kātiem un lētām spolēm - visu esmu aizmetis. Ar katru spoli un katru kātu, kurus esmu pircis dārgākus, esmu sapratis un izjutis, ko nozīmē spiningošanas rīku kvalitāte.
Kā jau teicu - tas attiecas uz visu.
Strīdās tie, kas neko labāku nav redzējuši.