Es nesaku par automašīnam,nesaku par fufaikām! Es tev varu pateikt, ka no paaudzes paaudzē šauj ar krievu ieročiem tūkstošiem zvēru, un iženes, kurām pa pus gadsimta, strādā nevainojami
Šis apgalvojums ir korekts tikai attiecībā uz vecajiem ieročiem! Jaunās iženes ir sūdīgas, bet jaunos tozikus pavisam vairāk neražo! Paskaties Igor ss.lv, cik "mazlietotas" iženes tirgojas.... Jautājums kāpēc tirgojas?
Es nesaku par automašīnam,nesaku par fufaikām! Es tev varu pateikt, ka no paaudzes paaudzē šauj ar krievu ieročiem tūkstošiem zvēru, un iženes, kurām pa pus gadsimta, strādā nevainojami,bet, ko tu vari pateikt par savu fabarm? Neko, tāpēc, ka tu to gadu lieto un tikai divas reizes izšāvi!Bet raksti, ka krievu irocis ir slikts, tikai tāpēc, ka tas ražots Krievijā.
P.S. - tas ir mans viedoklis
Aprīkojums: Browning Bar Longtrac 30-06, Leupold, Fabarm XLR 12kal., Red Dot
Medību trofejas: 4
01.04.2015. 09:25
krievu ieroči ir visizturīgakie un uzticamākie
Arī krievu automašīnas ir visuzticamākās, tikai nez kādēļ pārsvarā izvēlas braukt ar vecu Audi nevis jaunu VAZ. Arī krievu pufaika ir izturīgs apģērbs, bet puse Latvijas medībās iet ar Jahti-šmahti. Un Tā varam turpināt. Protams Latgalē ir sava īpaša mentalitāte un daudzviet gaisa virmo nostaļģija pēc CēCēCēPē.
Uzrakstīju pagaru tekstu, bet izmeta mani laukā. Rakstīšu īsāk un kodolīgāk - man pašm bija ižene - pēc 3 tūkstošiem šāvienu visa izļurkājās un ar lodi no šķūņa laukā trāpīt varēja. Rūsēja arī - rūsu, protams, notīrīt varēja un vizuāli tas ieroci nebojāja. Ja medī katru dienu (kā Rebļa kungs), tad nerūsē. Tagad man ir cits ierocis (dārgāks) - pēc aptuveni 60 tūkstošiem šāvienu ir trīs daļās pārlūzusi viena kaujas atspere (ir rezerves, bet pagaidām nemainu - nevajag) un salūzusi viena neliela atsperīte. Brīvkustības nav un lodes iet precīzi. Ja nav ieroča un budžets ir tāds, kāds ir - ar krievu ieroci arī var veiksmīgi medīt (pašam pirmais ierocis atnāca par velti - labi, ka vecāki palīdzēja ar naudiņu, lai varētu piereģistrēt). Es negribu noniecināt krievu ieročus, bet neiesaku pirkt, ja tev jau ir labāki. Varbūt esmu pārāk skops?!
Jāni Rebli! Tas, ka Tu lasot citu komentarus gandrīz nokārtoji savas dabiskās vajadzības, tā ir novirze no normas. Tāpec nevajag Te foruma biedrus par solāpirdējiem saukt. Nevienam tak neinteresē cik Tu bieži savu ieroci kop vai , piedod, galu mazgā un kādiem mērkiem Tu to izmanto
Medību stāžs: Sāku iet dzinējos 7 gadu vecuma 2007 gadā dabuju mednieku apliecibu un bisi
Aprīkojums: mc, iž, Browning ABolt3 308, CZ 453, Sauer 202 Outback, paštaisīts nazis no husqarnas strelas, ļoti liels akmens!
Suņi: Taiga, Džuļbars, Warwick
Medību trofejas: 21
31.03.2015. 19:08
es te gandrīs apdirsos jūsu sacerējumus lasot, es vispŗ netītu slīcinu un pat izmantoju kā lomiku, nekas nerūsē, eļļu nava redzējusi no 45 gada kad rūdu attīrot rabotņiks Ivans uzlēja 5l atrabotkas, lai paskatītos kā smuki deg, pat ražošanas procesā manam ižam izmantoja sķidras ziepes ,kas iegūtas sarīvējot parastās ziepes. Pizdzīd vien māk solāpirdēji, slēptā reklāma lai ņem plinti pa 2,5k, ņem vien ižu, ja māki šaut būs labs, pataupi naudu bērniem, nopirksi mācību grāmatas un kādu pokemonu :D
Šis apgalvojums ir korekts tikai attiecībā uz vecajiem ieročiem! Jaunās iženes ir sūdīgas, bet jaunos tozikus pavisam vairāk neražo! Paskaties Igor ss.lv, cik "mazlietotas" iženes tirgojas.... Jautājums kāpēc tirgojas?
P.S. - tas ir mans viedoklis
Arī krievu automašīnas ir visuzticamākās, tikai nez kādēļ pārsvarā izvēlas braukt ar vecu Audi nevis jaunu VAZ. Arī krievu pufaika ir izturīgs apģērbs, bet puse Latvijas medībās iet ar Jahti-šmahti. Un Tā varam turpināt. Protams Latgalē ir sava īpaša mentalitāte un daudzviet gaisa virmo nostaļģija pēc CēCēCēPē.
Kopumā taisnība jau Tev Jāni ir - IZ, pudele un pokemons "vot eto kruta"...