Labs jau labs ,nebūs mēris mūsu pagastā ,kaut tik tā nu būtu,Māri nav man pilns kuņģis ar to cukgaļu ,jo nav manā teritorijā vairs cūkas ,vis beigušās ,kad kādas ieklīdīs ticības nav ka ilgi nodzīvos gan jau kāds pamanīs,nākošā tūre būs brieži to šeit jau simtos,tagad medijām briežus selektīvi kā kādreiz cūkas un te ir iznākums ,nomedija vieninieku skrejošu izrādijās kuiļa vietā cūkmamma sodi visādi kā kurā kolektīvā ,tagad prēmijas,"ĶERIET ZAGLI" ko ta vairs ķersi nav vairs nekā ko zagt ,ta vis jau sen posperts)))D;D;D
10.12.2015. 11:28
Nu nezinu kas tos BEBRU konservus baigi pērk,biju sataisijis (pie meistara kas itkā māk labus pagatavot)pašam negāja pie dūšas ,ņemu draugiem kas gribēja piedāvāt pa velti provei -tā vairāk negrib,tirgojis neesmu ,negribas sabojāt kundes kas cūku ņem,taka paliek tā bebru gaļa vienīgi abiem suņiem un caunām slazdos ,ādas jau ārā nemetu sālu un gaidu ka uzradīsies kāds gribētājs,pagaišgadējās bebru ādas forši sasālitas nesen apraku.
Tad jau nav ko brīnīties ka
08.02.2016. 18:06
Fakts tāds ka cūku palicis gaužam maz ,bet jums vēl nav miera........
Cūkas jau nevairojas kā truši!No sākuma izklapē visas ko redz un pēc tam nesaprot kapēc nav vairs cūkas!
Es laikam nepareizā diskusijā par barotavām uzrakstīju vai kā?
Mums cūkas ir un gan jau arī būs.
Es gribēju uzzināt kā veidojat barotavas ar izkliedētāju, vik augstu no zemes liekat, kā risināt iebēršanas problēmu ja muca ir augstu uzcelta utt.
Tu re Kā sanācis- laikam būšu ar savām deviņām nomedītām meža cūkām ( divi kuilīši,trīs pērniķi un četri sivēni)iznīcinājis medību saimniecību,cik arī kādreiz cūku konservus patirgoju tad ne tā ka viens otrs taisnības meklētājs ,bet pašu zemniekiem par pašizmaksu tika atdoti,un vairāk ar te neiešu gaudot vien dēļto ka izrādās man vienam to laikam vajag lai padomātu par rītdienu,jāpucējās uz vakara cūku vakti jo lidz trīsdesmit man vēl tālu.............
Mans jau otro sezonu lieto "gravitācijas" barotavas, PP atejas trubas ;)
Špikots no amīšiem.
+ Tilpums aptuveni viens spainis (12 litri) - vairums ko bez piepūles varu aiznest.
+ Nav kosmisku izmaksu.
+Dzīvnieki ātri aprod, labi apmeklē.
+Barība nestāvēs uz zemes, ja vajag stiprinām meža ruksim nepieejamā augstumā.
Apakšā 45grādu trijnieks; mufta; gorķis.
Atvērto galu noslēdzu ar pusatvērtu korķi.
Saskrūvēt trijnieku ar trubu un muftu!
Pirmo prototipu nesaskrūvēju - vienu treigabalu tā arī neatradu...
Nu nezinu kas tos BEBRU konservus baigi pērk,biju sataisijis (pie meistara kas itkā māk labus pagatavot)pašam negāja pie dūšas ,ņemu draugiem kas gribēja piedāvāt pa velti provei -tā vairāk negrib,tirgojis neesmu ,negribas sabojāt kundes kas cūku ņem,taka paliek tā bebru gaļa vienīgi abiem suņiem un caunām slazdos ,ādas jau ārā nemetu sālu un gaidu ka uzradīsies kāds gribētājs,pagaišgadējās bebru ādas forši sasālitas nesen apraku.
Tad jau nav ko brīnīties ka
Fakts tāds ka cūku palicis gaužam maz ,bet jums vēl nav miera........
Cūkas jau nevairojas kā truši!No sākuma izklapē visas ko redz un pēc tam nesaprot kapēc nav vairs cūkas!
Mums cūkas ir un gan jau arī būs.
Es gribēju uzzināt kā veidojat barotavas ar izkliedētāju, vik augstu no zemes liekat, kā risināt iebēršanas problēmu ja muca ir augstu uzcelta utt.
Skaidrs.. :)))
Špikots no amīšiem.
+ Tilpums aptuveni viens spainis (12 litri) - vairums ko bez piepūles varu aiznest.
+ Nav kosmisku izmaksu.
+Dzīvnieki ātri aprod, labi apmeklē.
+Barība nestāvēs uz zemes, ja vajag stiprinām meža ruksim nepieejamā augstumā.
Bet ļoti labs risinājums.
Atvērto galu noslēdzu ar pusatvērtu korķi.
Saskrūvēt trijnieku ar trubu un muftu!
Pirmo prototipu nesaskrūvēju - vienu treigabalu tā arī neatradu...