Sveiki!
Vai ir jēga no kanalizācijas trubas ar caurumiem + kukurūza iekšā, lai rukšiem ir ko paspēlēties un tie nepierītos 15 minūtēs. Muca+ blakus Sāls stabs ir, bet ļoti ātri izrij un prom gulēt? Briežiem šī rotaļlieta arī interesē?
Paldies par komentāriem,atziņām no pieredzes.
Slēpts
08.07.2015. 15:23
Man no sākuma nereaģēja, bet kad saprata, ka tur ir kukurūza, tad pirmā vienmēr tika notiesāta kukurūza. Man ir ~30cm diametrā drenāžas truba ar caurumiem, piesieta pie zemē iesista koka mieta ar ķēdi- ķēde parasti pēc cūku apciemojuma satīta kamolā.
Atrašanās vieta: Jelgavas novads, Kalnciema pagasts
Medību stāžs: 52 gads
Aprīkojums: IŽ-58MAE, TIKKA 650M (30-06)
Suņi: pašreiz nav
Medību trofejas: 6
09.07.2015. 20:01
Divi pretvērpes griezuļi pie ķēdes un viss ir oky. Strādā, ķēde kamolā nevērpjas!
Cūkas vienmēr vispirms grib ņemties ar kukurūzas "trauku", bet nu arī brieži ir iemanījušies, sper ar kāju, lai bundža ripotu un kukurūzas graudi birtu laukā. Interesanti!
Ne spalviņas!
Es izmantoju alumīnija piena kannu, kas piesieta karājās pie koka. Caurumi kannas dibenā. Kad kannu pašūpo vai pakrata graudi birst laukā. Un pakratīt to kannu viņām diezgan labi sanāk.
tāpat alumīnija piena kanna der ripināšanai, tikai sākoties aktīvam ogu un sēņu laikam jānoslēpj, ja nē pieaug kājas.. atkal jāuzliek ar pirmajām nopietnajām salnām vai sniegu.
Ir redzēts vecs ugunsdzēšamais aparāts- galos no resnākas drāts izlocīti un piemetināti ''ripuļi'', izurbti caurumi un piesiets ar trosīti- arī pilda funkciju un nav krāsainais metāls.
Vai ir jēga no kanalizācijas trubas ar caurumiem + kukurūza iekšā, lai rukšiem ir ko paspēlēties un tie nepierītos 15 minūtēs. Muca+ blakus Sāls stabs ir, bet ļoti ātri izrij un prom gulēt? Briežiem šī rotaļlieta arī interesē?
Paldies par komentāriem,atziņām no pieredzes.
Uzliec pretvērpes griezuli!
Cūkas vienmēr vispirms grib ņemties ar kukurūzas "trauku", bet nu arī brieži ir iemanījušies, sper ar kāju, lai bundža ripotu un kukurūzas graudi birtu laukā. Interesanti!
Ne spalviņas!
Kādus u kādas atsauksmes? Ir doma uzstādīt, jo parasto mucu izēd putni, peles uc nelūgtie ēdāji.