es kā amatieris skatītos uz- takām, spļāvieniem (sakožļāts un izspļauts vārpu pikucis) un nomīdīto, nogāzto, nogulēto labību.
Apietu laukam apkārt pa pirmo tehnoloģisko sliedi.
padomātu arī par valdošo vēju virzienu, utt.utjp.
p.s un noteikti padomātu, lai no torņa līdz laukam malai nebūtu 1000 metri- , ja ruksi noganīsi līdz lauka malai tas būs jāizvelk, jo pa labību tagad braukt nav labais tonis.
Vai kāds pieredzējis/zinošs neaprakstītu taktiku vai domāšanas veidu, maz pazīstamās platībās(esmu jaunais, pirmā sezona). Ko meklējam labības laukos?- takas, meslus, izgulējumus, skatamies/meklējam kustību, pēdas vakarā apbraukājot, sēžam uz dullo tornī
ps.ir 2 saliekami torņi kuri jāuzstāda, jēdzīgā vietā.Lauku platībās maz pāris 10 hektāru gar upmalu, meži,brikšņi džungļi, aizaugušas pļavas.
Ja ir normāli kvieši, iet kā šņakst vien, cik papētīju viss atkarīgs no kviešu zortes, citām virsū neskatās, bet tiem vēl piena nav un nezied, bet tie kas normālie (nezinu gan pēc zortiem kā sauc šos kviešus), bet tur vis notiekas jau pirms Jāņiem karojām. Nelaime tāda ka tikai šitā labība līdz padusēm, grūti izvilināt uz kādu šaujampleķīti, lai nosecinātu kas ir kass......
Cūkas ir, iet uz barotavu, kur man kukurūzas truba, pļavās zemnieki sūdzas ka rok nost zālienu, bet tajā garajā zālē nu nekā viņām nepadarīt, a kviešu laukos esmu kas kopumā ir padaudz kādi 6 praktiski nevienas, kvieši pienā, uz viena lauka pa retam kuilis parādās tas arī viss...... citos pa bijušas nav.....
Apietu laukam apkārt pa pirmo tehnoloģisko sliedi.
padomātu arī par valdošo vēju virzienu, utt.utjp.
p.s un noteikti padomātu, lai no torņa līdz laukam malai nebūtu 1000 metri- , ja ruksi noganīsi līdz lauka malai tas būs jāizvelk, jo pa labību tagad braukt nav labais tonis.
ps.ir 2 saliekami torņi kuri jāuzstāda, jēdzīgā vietā.Lauku platībās maz pāris 10 hektāru gar upmalu, meži,brikšņi džungļi, aizaugušas pļavas.