Laimoni,
manuprāt, uz masta stāvot, ir jāmedī, nevis jāčurā, to var paspēt izdarīt pirms/pēc masta. Ja nu tiešām nevar saturēt un uz blakus numura stāv medniece, nu tak pagriez viņai muguru, speciāli neviena nelūrēs!
Bruno,
esmu uzaugusi starp un ar medniekiem, medību vidē. Un mani netraucē vīru izteikumi un vārdu izvēle, esmu pieradusi. Ja nu kādam pašam iekšējā sajūta varbūt traucē rupji izteikties sievietes klātbūtnē, bet arī tas ar laiku pāriet, un katrs runā tā, kā pieradis. Nav vēl nācies līdz šim redzēt medību vadītāju, kurš nespētu sakarīgi izteikties tikai tāpēc, ka mednieku līnijā stāv sieviete. Nav taču nevienam vairs 15, kad var sarkt un bālēt un stostīties meitenes tuvumā :)
Mūsu kolektīvā ir 6 (sešas) dāmas un neviens no kauna vai neērtībām nav nomiris. Tieši otrādi-būtu neierasti,ja pēkšņi viņu nebūtu.Neviens nebāl un nesarkst. Mūsu meitenes ir apveltītas ar humoru un "pirkstu bāzt mutē" nevar-nokodīs:).
Suņi: veimāras putnu suņi ARGAS un Amber Rain Carski Trakt (1. 2. pakāpes diplomi darba pārbaudēs)
Medību trofejas: 7
02.03.2015. 20:53
ja runa ir par divdomībām, tad šī lieta ir daudz smalkāka, neka banālās dzimumatšķirības. arī jēlas anekdotes mēdz būt ļoti smieklīgas un, ja tās vēl eleganti izstāsta... nu tad cepuri nost! savukārt, ja nav humora, tad arī bez mata var rupjība sanākt
pie tam ir jau tas vecums, kad viss ir saprotams un dabiskās lietas netraucē. un nav arī nevienam nekas jāpierāda
Traki, ja "atpūsties no ikdienas " nozīmē :nolamāties, pam..t, nolikt kluci cilvēkos, un tāpec jāstājas medniekos.
Bruno,Tev ģimenē sievietes(meitenes)ir? kā Tu mājās vari izturēt.
Nevienās medībās man sievietes nav traucējušas. Ne jau visām jābūt ogu unsēņu vācējām.
Nav iebildumi pret sievietēm medniecēm. Sieviete medībām pieškir savādāku nokrāsu, un večiem liek pakustināt pelekās šuniņas lai joks izdodas labāks. Esmu novērojis, ka veci pat speķaino pufaiku nomainu pret medībām cienijamu apģērbu. Bet pilnībā piekrītu Bruno, ka ir reizes, kad jakaunas par kolēģiem.
:)))..šis ir tpavisam jauks temats..veči, nu piekrītat, ka meitenes medībās ir oki..mēs tak kā visi tēviņi mīlam padižoties, da, vienalga ar ko - labu anekdoti, labu mednieku stāstu, staltu stāju u.t.t., paši savā veču kompānijā zaudējam lielu daļu no savām īpašibām, kura labprāt parādītu:)))), jo visjaukāk ir dižoties, kad pretējais dzimums mūs vēro, ievērtē..tā dabā vienkārši ir iekārtots:))), galvenais nesamulstat un nešaujat garām:))
manuprāt, uz masta stāvot, ir jāmedī, nevis jāčurā, to var paspēt izdarīt pirms/pēc masta. Ja nu tiešām nevar saturēt un uz blakus numura stāv medniece, nu tak pagriez viņai muguru, speciāli neviena nelūrēs!
Bruno,
esmu uzaugusi starp un ar medniekiem, medību vidē. Un mani netraucē vīru izteikumi un vārdu izvēle, esmu pieradusi. Ja nu kādam pašam iekšējā sajūta varbūt traucē rupji izteikties sievietes klātbūtnē, bet arī tas ar laiku pāriet, un katrs runā tā, kā pieradis. Nav vēl nācies līdz šim redzēt medību vadītāju, kurš nespētu sakarīgi izteikties tikai tāpēc, ka mednieku līnijā stāv sieviete. Nav taču nevienam vairs 15, kad var sarkt un bālēt un stostīties meitenes tuvumā :)
pie tam ir jau tas vecums, kad viss ir saprotams un dabiskās lietas netraucē. un nav arī nevienam nekas jāpierāda
Bruno,Tev ģimenē sievietes(meitenes)ir? kā Tu mājās vari izturēt.
Nevienās medībās man sievietes nav traucējušas. Ne jau visām jābūt ogu unsēņu vācējām.