Daugavpils spīdvejam tas var būt kārtīgs sitiens pa pautiem, tas ir IEBŪVĒTS starp dzīvojamām mājām (mirstīgā tauta nav pret), un pa to pašu vietu dabūs Kandavas kartinga trase...
Oskar,Cēsu lidlauks ir bijis vēsturiski,bet taču atrodas Viens klauns (no vides darbonīšiem),kurš uzceļ māju, lidmašīnu otrā-trešā pagrieziena punktā un tagad regulāri tiranizē Cēsu lidotājus,ka mēs viņam traucējot mieru.Pats gan pagaidām esmu izsprucis sveikā,jo cenšos to būdu aplidot ar lielāku līkumu,ja tas dotajā momentā ir iespējams.:):):)
Domāju,ka ar pieklājību un paskaidrošanu var panākt daudz pozitīvāku risinājumu. Pierod jau arī cilvēki pie lidmašīnām,ilgāk kā dzīvnieki,bet pierod.Stirnas un citi zvēriņi pat nepiegriež vērību lidmašīnām. Ne vienu vien reizi esam gājuši uz otru riņķi,jo stirna domā,ka viņai nekur nav jāsteidzas dodot ceļu uz skrejceļa un ka šis lauks pieder kā vieniem tā otriem:):). Manuprāt,stirna pa lielu gabalu atšķir, no kura suņa nav jābaidās (Beksis),vai parādās svsešs suns.
... te nu mēs nonākam pie patiesības, ka no glupas ierēdņa darbības Latvijas tautsaimniecībai var sanākt lielāks posts ,kā brīžiem no nedraudzīgu zemju diversantu izdarībām.
... konkrētajā gadījumā (skat.Daces ierosinājumus) īstenībā tiek piedāvāta reģionāla NE-attīstība. varbūt VARAM īstenībā nozīmē-NEVARAM,nedaram,aizliedzam .
Valstī, kur prezidenta-vīrieša pauti ir mazāki nekā kaimiņu prezidentei-sievietei, valstī, kur aizsardzības ministrs ir no zaļo partijas - tas ir normāli. Prieks vismaz, ka nacionāļu pārstāvis skaidri pateicis - " latvieti, vari padoties, neviens vairs nenāk". Pēdējais trumpis tomēr bija tam pubertātes vecuma skautu bariņam. Jeb viss otrādi? Klusumā varbūt labāk dzirdams...? :) Pasažieri, kas nemaksā par braucienu, ilgi pičpaunā arī neviens nenesīs.
Aivar, gari nerakstīšu - gribi tiešo vadu, iedod savus kontaktus man. Uzvvanīšu un tālāk telefoniski. Man nav laika iedziļināties. Neko vairs publiski nekomentēšu - ja Tev ir interese, dod nr... :)
... konkrētajā gadījumā (skat.Daces ierosinājumus) īstenībā tiek piedāvāta reģionāla NE-attīstība. varbūt VARAM īstenībā nozīmē-NEVARAM,nedaram,aizliedzam .