Kāda starpība cik no deputātiem ir mednieka apliecība??? Tikko viņi kļūst par deputātiem, tā uzreiz visu aizmirst. Viens otrs piemērs ir bijis. Kā beidzas deputāta pilnvaras, tā lēnām atgriežas uz zemes. No deputātiem ar mednieka apliecībām palīdzību nav ko gaidīt.
1. Dzintaram gribu aizrādīt, ka Ādažu poligona zemes netika pārdotas, bet vienkārši nozagtas un izdalītas. Kad notika poligona nodošana Latvijas Aizsardzības ministrijai - tobiš armijai, tad piejūras zemes gabalus un citus interesantus objektus, kas piederēja armijai, atmērīja nost. Tas notika ar tēvzemiešu svētību. Tos Latvijas armijas cilvēkus, kuri neparakstīja pareizos mērnieku aktus, izmeta no armijas.
2. Trokšņu normas ir izdevīgi ieviest, jo tā zaļie var apgūt ES līdzekļus, kas paredzēti trokšņu monitoringam. Piķis tur ir gana iespaidīgs.
Aivar, gari nerakstīšu - gribi tiešo vadu, iedod savus kontaktus man. Uzvvanīšu un tālāk telefoniski. Man nav laika iedziļināties. Neko vairs publiski nekomentēšu - ja Tev ir interese, dod nr... :)
Valstī, kur prezidenta-vīrieša pauti ir mazāki nekā kaimiņu prezidentei-sievietei, valstī, kur aizsardzības ministrs ir no zaļo partijas - tas ir normāli. Prieks vismaz, ka nacionāļu pārstāvis skaidri pateicis - " latvieti, vari padoties, neviens vairs nenāk". Pēdējais trumpis tomēr bija tam pubertātes vecuma skautu bariņam. Jeb viss otrādi? Klusumā varbūt labāk dzirdams...? :) Pasažieri, kas nemaksā par braucienu, ilgi pičpaunā arī neviens nenesīs.
... te nu mēs nonākam pie patiesības, ka no glupas ierēdņa darbības Latvijas tautsaimniecībai var sanākt lielāks posts ,kā brīžiem no nedraudzīgu zemju diversantu izdarībām.
... konkrētajā gadījumā (skat.Daces ierosinājumus) īstenībā tiek piedāvāta reģionāla NE-attīstība. varbūt VARAM īstenībā nozīmē-NEVARAM,nedaram,aizliedzam .
Uz vienas rokas pirkstiem var saskaitīt...
2. Trokšņu normas ir izdevīgi ieviest, jo tā zaļie var apgūt ES līdzekļus, kas paredzēti trokšņu monitoringam. Piķis tur ir gana iespaidīgs.
... konkrētajā gadījumā (skat.Daces ierosinājumus) īstenībā tiek piedāvāta reģionāla NE-attīstība. varbūt VARAM īstenībā nozīmē-NEVARAM,nedaram,aizliedzam .