par taam spec smacinjaam, tipa atraktori utt... man liekas ,ka lai cik garshiigi smarzhotu, cuukjim taa ir svesha smaka, saakumaa, taapec nenaak klaat, ja nu vieniigi kaads jaunais...bet trenneeta cuucinjmamma un paps nenaak... vaig laiku lai pierod ka nav nekas biistams..
varbuut var izmeegjinaat uz maajas cuukiem, kaa taas reagjee:)
Tie atraktanti ir vairāk domāti Tev, lai Tu nesmirdētu pēc Domestos veļas pulvera, un citām, mums patīkamām
mājas smaržām, un tik pat nepatīkamām un svešām smaržām cūķim. Šļāc apkārt tornim un uz zābakiem.
Tu redzi, ka viņš noiet garām tavai ķīmiskai mantai vienreiz, šēžot tornī, bet pirms tevis, tev neredzot, to vietu viņš ir pārbaudījis desmitkārt. Suķis redz, ka smarža ir bet ko uzkost nav.
Viņam vajag kuņgi piebāzt, nevis tavu Spaisu ostīt.
Uldi, apsmidzināju maizi lielā dzaudzumā, 5m no maizes viss lauks uzarts, maize nav aiztikta un nesaki, ka tur nebija ko uzkost!!!!
Un ja pa tēmu, tad šodien beidzot atrakstīja, ka piegāde bus 26.02. Laikam nebija uz vietas, tapēc arī klusēja, īstenībā tak varēja pateikt, ka jāpagaida!!!
Esmu divas reizes sutijis, abas reizes pec divam dienam sutijums bija pie manis. Neko sliktu nevaru pateikt...... Pedejo reizi, 24. februari vakara pasutiju, sorit no rita jau bija klat.....
http://triebel-shop.com/ .Laba pieredze,pasūtīju pat tādas lietas, kuras nebija veikala piedāvājumā. Divu nedēļu laikā ieguvu to, ko man te Latvijā,divus gadus pat oficiālie pārstāvji "ČAKARĒJA PRĀTU"!
varbuut var izmeegjinaat uz maajas cuukiem, kaa taas reagjee:)
mājas smaržām, un tik pat nepatīkamām un svešām smaržām cūķim. Šļāc apkārt tornim un uz zābakiem.
Tu redzi, ka viņš noiet garām tavai ķīmiskai mantai vienreiz, šēžot tornī, bet pirms tevis, tev neredzot, to vietu viņš ir pārbaudījis desmitkārt. Suķis redz, ka smarža ir bet ko uzkost nav.
Viņam vajag kuņgi piebāzt, nevis tavu Spaisu ostīt.
Un ja pa tēmu, tad šodien beidzot atrakstīja, ka piegāde bus 26.02. Laikam nebija uz vietas, tapēc arī klusēja, īstenībā tak varēja pateikt, ka jāpagaida!!!