šis būtu tas gadījums kad vismaz vienai no mednieku biedrībām (vai pat visām kopā) būtu jāuzņemās to nastu un panāktu lai arī turpmāk šajā šautuve būtu pieejama medniekiem.
Šautuve nav slikta, bet man kaut kā roka neceļas. Kad vienreiz piezvanīju, lai aizbrauktu patrenēties un apskatīt šautuvi (tad vēl nebiju tur bijis), man pateica, ka var tikai nākošajā nedēļā darba dienā apmēram no 17:00 līdz 18:00 kopā ar kādiem pieciem citiem gribētājiem. Lai gan biju teicis, ka esmu gatavs samaksāt LVL 40 neatkarīgi no tā, vai izmantošu vai nē pakalpojumus tādā apjomā (ir vienkārši dienas, kad nav jēgas tik daudz šaut - nekas nesanāk), bet gribu brīvdienā (nu, vismaz piektdienas vakarā), kad varu pilnībā atslēgties. Man atteica. Sapratu, ka viņiem baigi labi iet un es tur neesmu vajadzīgs - vairāk neuzplījos. Var jau būt, ka tur ieguldīta tāda nauda, bet neticu, ka kāds būtu gatavs šķirties no tādas summas, lai iegādātos šo šautuvi.
šeit intervija ar īpašnieku. Jautājums līdz ar to skar arī žurnāla "MMD" kausus.
Labākā gadījumā no 173 foruma apmeklētājiem, tikai 3 apmeklē šautuvi. Diemžēl....