Slinkums, tāpēc arī prasīju! :)
Bet kā lai es zinu- ir vai nav šeit publicēti meistara kontakti? Un tur ir rakstīts Gulbenes puse, nevis Lejasciems- kā lai to es izzīlēju, ka tas īstais? Bija man kkur jau tie kontakti, bet ar telefona maiņu nozuda. Tāpēc tas ir forums. Meklētājs arī ne vienmēr meklē tā kā gribētos(vai nemāku ierakstīt pareizo frāzi). Un šķirstīt visas tēmas par laidēm, remontiem, meistariem arī nav gribēšanas.
Bet paldies, Ivar! ;)
Piekrītu Dzintar par Professional success, bet ... Tas nav tik interesanti:)))
Ģirtam-skatījos arī uz cheek rest, kaut kā neuzrunā šāds variants...
Vislabāk jau būtu dabūt gatavu tādu variantu kā Mārcim. Patīk un viss, tur neko nevar padarīt... :)
Ar vaidziņu tomēr labāk, prasās lai ir nedaudz augstāks nekā stantartā. Piesviedienā labāk uzsēžas.
Patreiz izlīdzos ar šādu variantu, ammo holder ar apakšā iebāztu polsterīti
Bet kā lai es zinu- ir vai nav šeit publicēti meistara kontakti? Un tur ir rakstīts Gulbenes puse, nevis Lejasciems- kā lai to es izzīlēju, ka tas īstais? Bija man kkur jau tie kontakti, bet ar telefona maiņu nozuda. Tāpēc tas ir forums. Meklētājs arī ne vienmēr meklē tā kā gribētos(vai nemāku ierakstīt pareizo frāzi). Un šķirstīt visas tēmas par laidēm, remontiem, meistariem arī nav gribēšanas.
Bet paldies, Ivar! ;)
Es ceru , ka ir īstais , jo Lejasciems jau ir Gulbenes pusē.
Ģirtam-skatījos arī uz cheek rest, kaut kā neuzrunā šāds variants...
Vislabāk jau būtu dabūt gatavu tādu variantu kā Mārcim. Patīk un viss, tur neko nevar padarīt... :)
Patreiz izlīdzos ar šādu variantu, ammo holder ar apakšā iebāztu polsterīti