Ir tā. Taču iespējams, ka pašai Gunitai tik vienkārši nebūs - kā nekā ir indikācijas, ka viņai gadījums var nest negatīvas sekas profesionālajā darbībā!
Slēpts
23.12.2016. 09:20
Šādas jezgas nebūtu, ja portāls medniekiem.lv visas bildes automātiski nekopīgotu facebook!
Es saprotu sabiedrības nostāju, lielākā daļa nemednieku neko par medībām un procesiem, kas notiek mežā, nezin, bet pēc šādu bilžu nonākšanas soc.tīklos, pēc ne visai veiksmīgā Baumaņa k-ga komentāra, pat man apkārt esošie draugi, kolēģi un pat ģimenes locekļi, kuriem sen viss ir izskaidrots, sāk uzdot jautājumus - kā tā var?!
Mums ir, t.i. bija portāls, kur satiekas līdzigi domājošie, kur var ielikt bildi un saņemt apsveikumu, padomu vai argumentētu kritiku, bet šobrīd, kad viss tiek kopīgots iekš facebook, tāda vairs nav.. Es nesaku, ka ir jāslēpjas, bet ja es gribēšu savas bildes likt facebook, tad pats to arī izdarīšu un esmu pārliecināts(atvainojos, ja kļūdos), ka Gunita pati to bildi ar komentāru, neliktu facebookā.
>>>> Šādas jezgas nebūtu, ja portāls medniekiem.lv visas bildes automātiski nekopīgotu facebook!
Pilnīgi piekrītu! Iespējams, galerijas vispār jāļauj skatīties tikai reģistrētiem.
Labdien,Vai būtu iespējams, ka mednieku portāls publicētu Alūksnes pusē notikošo lūšu medību izklāstu? Citādi turpināsies dezinformācija- un pieņēmumi par to, kas vispār ir medības- kāda ir kārtība to norisei, kas vainīgs.
Kāpēc nav medību vadītāja komentārs?
Turpinot pētīt faktus, jāsecina, ka kāds akmens pienākas arī Ozoliņa kunga lauciņā:
Bijušais Valsts meža dienesta (VMD) Medību daļas vadītājs Jānis Ozoliņš TVNET sacīja, ka ar likumu nav aizliegts nomedīt tikai lūšu mammu. «Tas ir ētikas jautājums,» viņš teica.
Viņš skaidroja – ja ir sniegs, tad šādos gadījumos var izsekot arī mazuļus, taču bezsniega apstākļos to nevar izdarīt un mazuļi aiziet bojā.
Avots: http://www.tvnet.lv/zala_zeme/...
Tātad, kas sanāk? Eksperts skaidri un gaiši pasaka, ka "mazuļi aiziet bojā", kaut gan cik nu ir kopumā informācijas - DECEMBRĪ MAZUĻI BOJĀ NEAIZIET! Tātad, atkal, neskatoties uz to, ka iespējas Ozoliņa kunga teikto ir sagrozījuši vai pielāgojuši žurnālistikas kretīni, viņam būtu jāsniedz korekts publisks komentārs.
Proti, vai tiešām decembra mēnesī lūšu mazuļi nav spējīgi paši izdzīvot? Pagaidām izskatās, ka vislielākā atbildība par notikušo ir tendencioziem žurnālistiem, kuri stāstu ir pagriezuši tā, ka ikviens krietns ar bembija sindromu sirgstošs tēls sajūt dvēseliskas sāpes par nabaga mazuļiem!
Aprīkojums: STEYR MANNLICHER CL II SX Light,MANNLICHER DUETT Duke
Suņi: Ir
23.12.2016. 10:47
tagad skatos Rīga Tv24 Mosties ar Ievu neko tik debīlu sen pa tv nebiju redzējis, kā žurnālists var būt tik infantils un ne pārbaudīt faktus pirms pārraidīt sižetu. Ja mēs dzīvotu normālā valstī Gunita mierīgi varētu piedzīt no visiem šiem tā sauktiem žurnālistiem paprāvu summu par morālo kaitējumu.
Jā, pieņemu kritiku žurnālistiem. Šoreiz tā lavīna ir uzrāvusies nenormāli liela. Taču, no savas pieredzes varu vien atkārtot. Nelīdzēs ne medību vadītāja, ne pašas mednieces, nekādu citu profesionāļu viedokļi. Pašlaik stāv satracināts tūkstošu pūlis un met ar akmeņiem. Tāpat kā janvāra notikumos pie Saeimas. Visādi citādi kulturāli cilvēki satrakojušies, lauž bruģi, met pa policistiem un prasa atlaist Saeimu. Pašlaik notiek tas pats. Cilvēki vispār nedomā. Ir pasviests notikums, tas ir pasniegts attiecīgā mērcē un tagad katrs uzskata par nepieciešamu socializēties un iemest savu akmeni. Šobrīd pareizākais ir vienkārši ignorēt. Neiet sviestainajos portālos un neko nekomentēt un nebarot trolli. Attiecībā uz žurnālistiem, varu paskaidrot, ka liela daļa kas par tiem uzdodas, ir visai tāli no žurnālistikas. Baumaņa komentārs ir feils. Prēmijas par to nebūs. Dažādu vājprātu publicēšana sociālajos tīklos nav žurnālistika. Liela, milzīga daļa tur esošu personu ir feiki (izdomāti, viltus profili). Diskutēt par kaut ko ir jēga tikai klātienē, aci pret aci. Tas ir tāpat kā strīdēties ar piecgadnieku. Tā jūs nolaižaties līdz viņa līmenim, bet viņš jūs sakauj ar savu pieredzi :) Par to vai vērsties tiesā vai nē, vajadzētu sākt domāt pēc kādas nedēļas. Pašlaik tikai būtu jāapkopo informācija, kurš ko un kā ir teicis un darījis. Kā arī jāsaprot, kurš to visu sāka un ar kādu nolūku. (visticamāk ne ar kādu) Neesmu jurists, nezinu vai Latvijā būtu jēga no šāda tiesas procesa, jo tas saceltu atkārtotu jezgu un atkārtotu lavīnu. Kad līst lietus, neko tur nevar padarīt. Kaut vai dauzi pliku pakaļu pret zemi, lietus pārstās līt tikai tad kad pārstās. Pašlaik ir tas pats. Ir mazliet jāpaciešas. Rīt tas viss jau faktiski būs beidzies. Pēc Ziemassvētkiem par to vairs neviens nerunās. Tad arī varēs sākt domāt, ko tālāk darīt :) Lai spēks un izturība medniecei!
Es saprotu sabiedrības nostāju, lielākā daļa nemednieku neko par medībām un procesiem, kas notiek mežā, nezin, bet pēc šādu bilžu nonākšanas soc.tīklos, pēc ne visai veiksmīgā Baumaņa k-ga komentāra, pat man apkārt esošie draugi, kolēģi un pat ģimenes locekļi, kuriem sen viss ir izskaidrots, sāk uzdot jautājumus - kā tā var?!
Mums ir, t.i. bija portāls, kur satiekas līdzigi domājošie, kur var ielikt bildi un saņemt apsveikumu, padomu vai argumentētu kritiku, bet šobrīd, kad viss tiek kopīgots iekš facebook, tāda vairs nav.. Es nesaku, ka ir jāslēpjas, bet ja es gribēšu savas bildes likt facebook, tad pats to arī izdarīšu un esmu pārliecināts(atvainojos, ja kļūdos), ka Gunita pati to bildi ar komentāru, neliktu facebookā.
nu cerams vismaz kā kolēģe nopelnīja Ziemassvetku prēmiju vai kādu krūzi par visu šo jezgu. Žurnālisti taču labu ziņu nav spējīgi pārdot.
Pilnīgi piekrītu! Iespējams, galerijas vispār jāļauj skatīties tikai reģistrētiem.
Kāpēc nav medību vadītāja komentārs?
Viņš skaidroja – ja ir sniegs, tad šādos gadījumos var izsekot arī mazuļus, taču bezsniega apstākļos to nevar izdarīt un mazuļi aiziet bojā.
Avots: http://www.tvnet.lv/zala_zeme/...
Tātad, kas sanāk? Eksperts skaidri un gaiši pasaka, ka "mazuļi aiziet bojā", kaut gan cik nu ir kopumā informācijas - DECEMBRĪ MAZUĻI BOJĀ NEAIZIET! Tātad, atkal, neskatoties uz to, ka iespējas Ozoliņa kunga teikto ir sagrozījuši vai pielāgojuši žurnālistikas kretīni, viņam būtu jāsniedz korekts publisks komentārs.
Proti, vai tiešām decembra mēnesī lūšu mazuļi nav spējīgi paši izdzīvot? Pagaidām izskatās, ka vislielākā atbildība par notikušo ir tendencioziem žurnālistiem, kuri stāstu ir pagriezuši tā, ka ikviens krietns ar bembija sindromu sirgstošs tēls sajūt dvēseliskas sāpes par nabaga mazuļiem!