Vilku Miks nāk no Valmieras un absolvējis, šo skolu, laikam skolotāja "coberus" jaunībā daudz likusi :). Absolvējis mazliet ātrāk par saviem kursa biediem LLU MF, un ieguva doktora grādu, ar darbu "Lielo plēsēju monitorings pie galda, neatejot no datora sagrābstot izkaisītas frāzes internetā". Skaidrs ir tas, ka pagājušogad, šis "Zinātnieks" bija izsūtījis savu vienīgo zinātnisko "darbu" visām Latvijas vidusskolām, ar aicinājumu, lai bioloģijas skolotāji stāsta, kādas ļaunas lietas notiek Latvijas mežos. Laikam, nevarēja "sagremot", ka pat viņa bijušajā skolā, un citur gan jau kad ar, neņem pa pilnu. Nieka 799 balsis, izgāzies......
Viņš ir klāt, laikam esmu izpelnījies ''doktora'' uzmanību, ka ir sniedzis savas "glaimojošās" atbildes, bet tev ieteiktu vienu lietu. Nu nāc klajā ar saviem pētījumiem, neizmanto citu DARBU, par ieganstu savai pret medībām vērstai kampaņai. Nu nebūsi tu "Saulvedis", kurš te visiem "Tumsoņām" Latvijā un Eiropā atnesīsi gaismu.
Marek, tad tu esi tas Vilku Mikus, un gadījumā pats arī neesi bijis mednieks?
Lai tā skolotāja tavā laikā māca kaut kosmonautiku, bet tas ir viņas dzīvesveids - medības, un tava rīcība tikai parāda to, ka tev ir viedoklis, bet nav zināšanu, ar savu viedokli centies satracināt sabiedrību.
Kāda starpība cik savāca, bet tev ir tikai 803 balsis, gada laikā :).
Pēdējie divi punkti, prosta veča atbildes. Lasot tavus ''zinātniskos darbus", ko devi publicēšanai dažādiem portāliem, domāju gudrs cilvēks, bet nekā..... savādāks! Ceru, ka visi "zaļie" tādi nav.
Atzīsti, ka tu sūtīji vēstules skolām, lai tavu informāciju nodotu tālāk bioloģijas skolotājiem, domāju, ka tev ir naids, par to, ka tevi tava bijušā skola neņem pa pilnu.
ja tā var atbildēt itkā "mācīts" vīrs tad acīmredzot bēniņos kaut kā tomēr trūkst. ak pareizi pilnmēness taču,bet nu elementāra pieklājība laikam nav iemācīta, žēl gan.
Atrašanās vieta: Rendas, Kabiles meži, izcirtumi un purvi
Aprīkojums: Titan 6 .30-06, Finn Classic 12.cal.
Medību trofejas: 4
14.04.2016. 21:42
Žēl, ka moderators "zinātņu doktora" izpausmes izdzēsa, varēja jau atstāt, tā teikt, kā uzskatāmo materiālu, ka izglītība un inteliģence ir diezgan atšķirīgas lietas...
Tā kā pamācošais teksts ir izdzēsts, atradu internetā kaut ko līdzīgu:
Iepretī Anonīmam ar kaulainu pakaļu ķebli skrāpēja tas pats lecīgais pusaudzis ar miroņgalvu uz krekla. Viena pumpa bija pārsprāgusi un no tās sūcās tieva strutu strūkliņa.
- Čau! Es esmu Gudrais, reizēm parakstos arī kā Analītiķis. Man patīk tusēt vebā un saukt lietas īstajos vārdos. Jā, es esmu politnekorekts, un ja kāds idiņš uzprasās, tad es viņam to atklāti pasaku sejā, jā?
Visi sāka smieties. Moderators, pūloties saglabāt nopietnu fizionomiju, ievilka un aizturēja elpu, tomēr beigās lūpas padevās spiedienam un gaiss no viņa izplūda eksplozīvi ar sulīgam purkšķim līdzīgu skaņu. Visi iesmējās vēl skaļāk.
- Jūs visi esat idiņi, galīgi idiņi! – histēriski ķērca Gudrais alias Analītiķis, - jūs vispār neko nesaprotat!
Smiekli auga augumā. Gudrais pieleca kājās un, apgāžot sēžamo, izskrēja no telpas.
"Doktora" murgus izdzēsa administrācija???? Kādēļ? Lai psihiski nelīdzsvarotais "doktors" var turpināt čakarēt sabiedrību? Viņa komentārs bija ideāls piemērs tam, ka izglītība un intelekts ir divas pilnīgi dažādas lietas . Putins Kadirovam arī izgādāja akadēmiķa titulu - sanāca akadēmiķis treniņbiksēs. Te ir tāds pats "doktors" teniņbiksēs.
Aprīkojums: STEYR MANNLICHER CL II SX Light,MANNLICHER DUETT Duke
Suņi: Ir
22.12.2016. 15:17
Jā tik tālu nu esam nodzīvojušies, ka visādi nelīdzsvaroti indivīdi var pasūtīt rakstus un pazemot medniekus, kuri iegulda savus personiskos līdzekļus savā nodarbē, skumji tik tiešām skumji, cerams ka tas cilvēks vārdā Henrijs tagad varēs mierīgi gulēt, vienīgi viņš varētu sev uz svētkiem uzdāvināt vazektomijas operāciju, lai nevairojas. Kāds ir Latvijas mednieku pārstāvošo organizāciju viedoklis šajā jautājumā???
Tie pseido žurnālisti ir aprobežoti un tas ir maigi teikts KĀDS LABUMS SABIEDRĪBAI no šāda raksta.
Tīrākā reitinga dzīšana Medniekiem.LV varētu viņus iztapot, ja iespējams par nesaskaņotu informācijas izpaušanu.
Pat rakstu nav parakstījuši vēl viens - TVNET sejā un ja mēs būtu solidāri - reitingā.
Marek, tad tu esi tas Vilku Mikus, un gadījumā pats arī neesi bijis mednieks?
Lai tā skolotāja tavā laikā māca kaut kosmonautiku, bet tas ir viņas dzīvesveids - medības, un tava rīcība tikai parāda to, ka tev ir viedoklis, bet nav zināšanu, ar savu viedokli centies satracināt sabiedrību.
Kāda starpība cik savāca, bet tev ir tikai 803 balsis, gada laikā :).
Pēdējie divi punkti, prosta veča atbildes. Lasot tavus ''zinātniskos darbus", ko devi publicēšanai dažādiem portāliem, domāju gudrs cilvēks, bet nekā..... savādāks! Ceru, ka visi "zaļie" tādi nav.
Atzīsti, ka tu sūtīji vēstules skolām, lai tavu informāciju nodotu tālāk bioloģijas skolotājiem, domāju, ka tev ir naids, par to, ka tevi tava bijušā skola neņem pa pilnu.
Tā kā pamācošais teksts ir izdzēsts, atradu internetā kaut ko līdzīgu:
- Čau! Es esmu Gudrais, reizēm parakstos arī kā Analītiķis. Man patīk tusēt vebā un saukt lietas īstajos vārdos. Jā, es esmu politnekorekts, un ja kāds idiņš uzprasās, tad es viņam to atklāti pasaku sejā, jā?
Visi sāka smieties. Moderators, pūloties saglabāt nopietnu fizionomiju, ievilka un aizturēja elpu, tomēr beigās lūpas padevās spiedienam un gaiss no viņa izplūda eksplozīvi ar sulīgam purkšķim līdzīgu skaņu. Visi iesmējās vēl skaļāk.
- Jūs visi esat idiņi, galīgi idiņi! – histēriski ķērca Gudrais alias Analītiķis, - jūs vispār neko nesaprotat!
Smiekli auga augumā. Gudrais pieleca kājās un, apgāžot sēžamo, izskrēja no telpas.
Pilns teksts (par interneta komentētājiem) šeit:
http://www.tizleni.lv/two.php?...
Tīrākā reitinga dzīšana Medniekiem.LV varētu viņus iztapot, ja iespējams par nesaskaņotu informācijas izpaušanu.
Pat rakstu nav parakstījuši vēl viens - TVNET sejā un ja mēs būtu solidāri - reitingā.