Painteresējos par tiem parakstu vācējiem - nemaz tik nevainīgi viss nav - viņi jau otro reizi izrāda iniciatīvu. Tur kaut kāds vilku vērotājs visu organizē, aizdomas, ka viņš raksta projekt ES fondu apguvei ir pamatotas.
Jā, tikai bizness, nekāda tur dabas daudzveidības saglabāšana.
Pēdējos gados vairs nedzirdējām par jauniem dabas liegumiem, ierobežojumiem,
JO beidzās ES fondu naudiņa.
Tagad sācies jauns ES fondu finansējuma periods, būs naudiņa.
Kā lai jaunais vai vecais censonis, ar "dabas drauga'' izglītību, lai sevi pierāda, nopelna sev iztiku?
Jāraksta projektiņš, pētījums, ES finansēts - pētījums protams beidzas ar to, ka kaut kas ir apdraudēts,
ir jāveido dabas liegums, kaut kas jāaizliedz darīt.
Pēc kāda gada, kad kaut kas tiks nopētīts, būs atkal jaunu liegumu birums.
Cilvēks godīgi, pieejamiem līdzekļiem, tikai pelna naudiņu, veido savu karjeru.
Tikai jautājums, - kas šobrīd dabā vispār nav apdraudēts?!
Un šis Mareks, nav nekāds slimais, viņš konsekventi vāc, raksta savus "zinātniskos" rakstus lai, visticamāk,
tos izmantotu sava nākošā zinātniskā grāda iegūšanai.
Un tad mums, ar laiku, Latvijā būs viens ''pareizais" vilku un lūšu populācijas speciālists, zinātņu doktors,
vai pat profesors, - un viņā ieklausīsies un viņa viedokli respektēs, viņš būs autoritāte.
Un tad būs s..di vagā, vai kāds ņems pierē kāda mednieka, mednieku grupas viedokli?
Nē, jo tā ir ieinteresētā puse.
Pārsteigumi vēl būs!
Citāts 2014./2015. gada sezonā Valmieras Pārgaujas ģimnāzijas bioloģijas skolotāja Guna Taube piedalījās lūšu ģimenes apšaušanā (četru dienu laikā nošāva četrus lūšus). Šogad Valmieras apkaimē nav nomedīts neviens lūsis - kāpēc tā? Kāds varētu būt izskaidrojums? https://manabalss.lv/par-vilku...…
Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
10.04.2016. 18:49
PĀRSTĀVIS: MAREKS VIĻĶINS
Vēlos mainīt vilku un lūšu medību apjomu un medību sezonas garumu Latvijas teritorijā, jo mūsdienu Eiropā vilki un lūši ir aizsargājamas sugas, bet Latvijā apšauj ne tikai vietējos vilkus, bet arī tos, kuri pēc tam šeit ienāk no kaimiņvalstīm, jo medību slodze ir tik intensīva, ka katru gadu vilku populācija tiek apšauta 43% apmērā. Vilku medību sezona ilgst gandrīz 9 mēnešus un vilki tiek pakļauti pārmērīgai un absurdai medību slodzei.....
Tā kā, nekā personīga: tikai bizness :D
Pēdējos gados vairs nedzirdējām par jauniem dabas liegumiem, ierobežojumiem,
JO beidzās ES fondu naudiņa.
Tagad sācies jauns ES fondu finansējuma periods, būs naudiņa.
Kā lai jaunais vai vecais censonis, ar "dabas drauga'' izglītību, lai sevi pierāda, nopelna sev iztiku?
Jāraksta projektiņš, pētījums, ES finansēts - pētījums protams beidzas ar to, ka kaut kas ir apdraudēts,
ir jāveido dabas liegums, kaut kas jāaizliedz darīt.
Pēc kāda gada, kad kaut kas tiks nopētīts, būs atkal jaunu liegumu birums.
Cilvēks godīgi, pieejamiem līdzekļiem, tikai pelna naudiņu, veido savu karjeru.
Tikai jautājums, - kas šobrīd dabā vispār nav apdraudēts?!
Un šis Mareks, nav nekāds slimais, viņš konsekventi vāc, raksta savus "zinātniskos" rakstus lai, visticamāk,
tos izmantotu sava nākošā zinātniskā grāda iegūšanai.
Un tad mums, ar laiku, Latvijā būs viens ''pareizais" vilku un lūšu populācijas speciālists, zinātņu doktors,
vai pat profesors, - un viņā ieklausīsies un viņa viedokli respektēs, viņš būs autoritāte.
Un tad būs s..di vagā, vai kāds ņems pierē kāda mednieka, mednieku grupas viedokli?
Nē, jo tā ir ieinteresētā puse.
Pārsteigumi vēl būs!
https://manabalss.lv/par-vilku...…
No kurienes tādi jampāpiņi rodas???