Kas mani šai testā pārsteidza:
-Mazā Leupolda performance
-Varat saukt mani par aklu - bet es neredzēju Mambas pārākumu pret 80$ vērto Bušneli... Kā arī Mambā esošais sarkanais punkts lietojams tikai 1 robā...saspringstot.
-Pie labvēlīgiem apstākļiem - sniegs un min "parazītiskais" apgaismojums no netālu esošās ēkas (citos apstākļos tās varētu būt zvaigznes/mēness) - mierīgi varētu izdarīt šāvienu līdz 100 m arī ar Bushnell (tas kur Savage 1 komplektā), kā arī Weaver (Savage 2)... Līdz pilnīgai nakts tumsai, protams.
Vienīgais - jāspēlē loterija, cik šāvienus uz 30-06 izturēs šie tēmekļi...
Par gaisenēm nezinu... bet zinu vismaz 2 gadījumus, kad šāda optika ir izturējusi tikai 1 mēnesi... Pieņemu, ka ir vairāk...
Zinu, ka daudzi šauj arī jau vairākus gadus bez problēmām... Tā ka loterija vien ir...
Bet optiski .. mani šīs optikas patīkami pārsteidza... Saprāta robežās, protams.
Aprīkojums: Browning Bar Longtrac 30-06, Leupold, Fabarm XLR 12kal., Red Dot
Medību trofejas: 4
30.01.2015. 11:00
Labs ierindas testiņš. Meopta neizbrīna, tas pats Zeiss jau vien ir. Un man kā Leo fanam glaimojošs. Būtu paņēmuši vismaz VX 3 vai VX R ar 50-56, jūs būtu vēl vairāk pārsteikti. Manā izpratnē Leo ir visatbilstošākā cenas attiecība pret stikla kvalitāti.
Slēpts
30.01.2015. 11:27
Izrādās es neesmu viens Leo fans:)
Man gan VXR laikama nedaudz zaudēja Nikonam. tas pie 40 mm trubas.
-Mazā Leupolda performance
-Varat saukt mani par aklu - bet es neredzēju Mambas pārākumu pret 80$ vērto Bušneli... Kā arī Mambā esošais sarkanais punkts lietojams tikai 1 robā...saspringstot.
-Pie labvēlīgiem apstākļiem - sniegs un min "parazītiskais" apgaismojums no netālu esošās ēkas (citos apstākļos tās varētu būt zvaigznes/mēness) - mierīgi varētu izdarīt šāvienu līdz 100 m arī ar Bushnell (tas kur Savage 1 komplektā), kā arī Weaver (Savage 2)... Līdz pilnīgai nakts tumsai, protams.
Vienīgais - jāspēlē loterija, cik šāvienus uz 30-06 izturēs šie tēmekļi...
Zinu, ka daudzi šauj arī jau vairākus gadus bez problēmām... Tā ka loterija vien ir...
Bet optiski .. mani šīs optikas patīkami pārsteidza... Saprāta robežās, protams.
Man gan VXR laikama nedaudz zaudēja Nikonam. tas pie 40 mm trubas.