...vakarā apskatīšos "hlamu" kastītē. varbūt ,ka ir Tikka-s 595 optilok bāzes. noteikti bāzes ,kuras der ir PM ,jo man bija uzliktas G&ELM ,kuras tagad ir pārliktas uz Tikku.
paldies par atsaucību. Parasti netā prece ir lētāka, pārmaksāt negribās, tāpēc arī tāda interese. Vēl protams varēju iemest sludinājumos, bet nu kādam ar var gadīties interese arī un kāpēc lai meklētu to, kas jau atrasts un aprobēts.
Bruni! Ir akcijas desu cehā, tāpēc. Visi it kā zin, ka lieās cūkas (kas parasti ir mammas)no bara nevajag šaut, bet ieslēdzot uguņus ugunsvēmējam nezin kāpēc optikā visvieglā noķert no visiem skraidītājiem kāpēc lielie cūķi. Citiem protams tā nekad nav gadījies, es godīgi pasaku ka man ir. Tieši tāpēc tāda aizvēle. šaujam garām!
Bruni! Ir akcijas desu cehā, tāpēc. Visi it kā zin, ka lieās cūkas (kas parasti ir mammas)no bara nevajag šaut, bet ieslēdzot uguņus ugunsvēmējam nezin kāpēc optikā visvieglā noķert no visiem skraidītājiem kāpēc lielie cūķi. Citiem protams tā nekad nav gadījies, es godīgi pasaku ka man ir. Tieši tāpēc tāda aizvēle. šaujam garām!