Ja abas acis vaļā, tas mazina spriedzi šaujošajā acij. Otra acs der tikai info vākt apkārt. Iztēmēt kvalitatīvi var tikai, ja brīvajai acij ir klape priekšā. Melns neder, ideāli, ja kaut kas līdzīgs pienstiklam. Cauru neredz, bet spilgtums abām acīm ir vienāds.
Ja es liktu, tad uz gludā šo te http://www.zommers.lv/lv/produ...
Biedrs lieto Burris hologrāfisko, itkā viss ok, bet man holo liekas viegli sabojājams ložņājot pa šķēršļainu apvidu(krūmiem utml).
Interesanti dažādi viedokļi par kolimatoriem un platle]nķa optikām .... tikai nezinu kamdēļ paskatoties dažādus vidio , 90% dzinējmedībās izmanto Aimpont kolimatorus,tas ir pasaulē domāju ... diezvai viņi ir tik stulbi kad nepazīst citus un platleņķa optikas .....!
Gunti, Gunti, Gunti! Naivums Tavā vecumā! :)
Diemžēl Tu redzi tikai to ko rāda video, kas speciāli tam arī tiek veidots, lai reklamētu kādu konkrētu produktu, bet ne reālo dzīvi!
Īstenībā dzinēj medību optikas 1-4x24, 1-5x24, 1-6x24 un citas, jau sen ir izpogājušas cita veida tēmēkļus un it sevišķi tādus kā Aimpoint! (cena un pielietojums!!!!!!)
Aimpoint tēmēkļiem nav neviena plusa salīdzinājumā pret kādu no iepriekš pieminētajām dzinēj medību optikām!!!
Ja kļūdos, tad labojiet.
papētīju easyHit PXS-1000 DOT, liekas tīri interesants, varbūt kāds ir lietojis
Biedrs lieto Burris hologrāfisko, itkā viss ok, bet man holo liekas viegli sabojājams ložņājot pa šķēršļainu apvidu(krūmiem utml).
Diemžēl Tu redzi tikai to ko rāda video, kas speciāli tam arī tiek veidots, lai reklamētu kādu konkrētu produktu, bet ne reālo dzīvi!
Īstenībā dzinēj medību optikas 1-4x24, 1-5x24, 1-6x24 un citas, jau sen ir izpogājušas cita veida tēmēkļus un it sevišķi tādus kā Aimpoint! (cena un pielietojums!!!!!!)
Aimpoint tēmēkļiem nav neviena plusa salīdzinājumā pret kādu no iepriekš pieminētajām dzinēj medību optikām!!!
Ja kļūdos, tad labojiet.