Kā jau raksīju iepriekš, ir tādi daudzi mednieki ja atrod kritušos tad nekur neziņo bet paši tos likvidē.
Jaunākā info uzzināju. Kolēgi nomedīja 3 rukšus un visi ir slimi ar ĀCM. Tātad nedēļas laikā jau 4 rukši. Kas būs talāk redzēs.
Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
16.01.2015. 14:13
Kā jau raksīju iepriekš, ir tādi daudzi mednieki ja atrod kritušos tad nekur neziņo bet paši tos likvidē.
Tu tam pats tici!!!
Nu labi, neziņo PVD, bet mūsu dikitālajā laikmetā pilns forums būtu at kritušo (ja būtu) sus scofra bildem.Protams anonīmam ,bet nav....
Aigar, es gan ticu... Pie mums atrada beigtu cūku - tūlīt medniekiem , ar lāpstām rokās, bija jāgaida PVD. Tālāk sekotu karantīnas zonas palielināšana, dzinējmedību aizliegums, kas neko labu nedotu. Ne velti mednieki, kas medī blakus karantīnas zonai, apgalvo, ka cūkas pie viņiem atnākot tikai uz barotavām, paēdot un atpakaļ uz savu karantīnu. Neviens viņas tur netraucējot.
Visur tikai kāds kaut ko dzirdējis un kāda tante teica! Izrādās, ka cūkas bariem beigtas atrod un kremē pa kluso! :D :D :D Medniekiem maksā par katru atrasto beigto cūku! Ja to būtu tik daudz, Latgales puikas nevis uz Parašu pēc dīzeļa un cīgām mauktu, bet pa mežu meklētu cūkas un nodotu PVD! :)))))))))))
Kur ir tie pilnie konteineri, beigtās cūkas, foto, atskaites???
Juri uz tevis teikto Parašu nav jau izdevīgi braukt, degviela maksā drusku lētāk nekā pie mums.
Lai saņemtu naudu tad to ir jānomedī un jānoraksta licence nevis ej pa mezu lasi kā ogas un tik liec konteinerī. Ja nezini kā lietas darās tad labāk paklusē. Tā daudzi sāktu lielo biznesu un tikai vadātu rukšus uz konteineri. Bet lai saņemt naudu vajad noraksīt licenci. Bet licences taču uz kopētāja nesataisīsi. Ja būtu tik vienkārsi naudu dabūt es pats tad personīgi braukātu pa apkārnes un kaimiņu kolektīva mežiem un meklētu rukšus.
Palasīju dažus komentārus vienkārši psc. Esmu no līvānu novada, oktobrī blakus pagastā tika atrastas 5 beigtas meža cūkas(ĀCM), uz doto momentu situācija nav mainījusies cik cūku bija tik viņas ir(arī kaimiņiem), uz barotavām staigā, medījam kā parasti. Meži nesmird, mednieki kārtīgi un atbildīgi ziņo pvd uzreiz, bija gadījums kad 2 sivēni bija notriekti ar mašīnu(aizbraucis vadītājs no vietas un neziņoja) uz ceļa un viens atrasts beigts kuilis mežā(neveiksmīgs šāviens visdrīzāk), analīzes visiem negatīvas. Visiem nomedītajiem vedam paraugus laboratorijai.
Meža dienests ir pretī nākošs un nepieciešamības gadījumā dod atļaujas cik vajag, ja ir atmedīti esošie papīri.
Man pilnīgi nav poņas kas tie ir par medniekiem kas uzreiz skrien ar lāpstu slēpt pēdas. Paši sev kājā cērt.
Ja te daži lielās, ka zin tādus un neliekas ne zinis, tas ir vēl lielāks psc.
Sauciet konkrētus pagastus, uzvārdus, lai tauta zin savus "varoņus". Ja nē tad nav ko d...., bet pamācīt tos biedrus, ja tiem nepielec.
Jaunākā info uzzināju. Kolēgi nomedīja 3 rukšus un visi ir slimi ar ĀCM. Tātad nedēļas laikā jau 4 rukši. Kas būs talāk redzēs.
Tu tam pats tici!!!
Nu labi, neziņo PVD, bet mūsu dikitālajā laikmetā pilns forums būtu at kritušo (ja būtu) sus scofra bildem.Protams anonīmam ,bet nav....
Nu, jā....ir ir iespēja interneta forumā izrādīt savu muļķību.
Aigar, es gan ticu... Pie mums atrada beigtu cūku - tūlīt medniekiem , ar lāpstām rokās, bija jāgaida PVD. Tālāk sekotu karantīnas zonas palielināšana, dzinējmedību aizliegums, kas neko labu nedotu. Ne velti mednieki, kas medī blakus karantīnas zonai, apgalvo, ka cūkas pie viņiem atnākot tikai uz barotavām, paēdot un atpakaļ uz savu karantīnu. Neviens viņas tur netraucējot.
Kur ir tie pilnie konteineri, beigtās cūkas, foto, atskaites???
Bet Tu pamēģini parunāt ar tiem medniekiem, kuru teritorijās ir ĀCM, palasi forumā, nevis izplati demagoģiskus spriedelējumus.
Lai saņemtu naudu tad to ir jānomedī un jānoraksta licence nevis ej pa mezu lasi kā ogas un tik liec konteinerī. Ja nezini kā lietas darās tad labāk paklusē. Tā daudzi sāktu lielo biznesu un tikai vadātu rukšus uz konteineri. Bet lai saņemt naudu vajad noraksīt licenci. Bet licences taču uz kopētāja nesataisīsi. Ja būtu tik vienkārsi naudu dabūt es pats tad personīgi braukātu pa apkārnes un kaimiņu kolektīva mežiem un meklētu rukšus.
Meža dienests ir pretī nākošs un nepieciešamības gadījumā dod atļaujas cik vajag, ja ir atmedīti esošie papīri.
Man pilnīgi nav poņas kas tie ir par medniekiem kas uzreiz skrien ar lāpstu slēpt pēdas. Paši sev kājā cērt.
Ja te daži lielās, ka zin tādus un neliekas ne zinis, tas ir vēl lielāks psc.
Sauciet konkrētus pagastus, uzvārdus, lai tauta zin savus "varoņus". Ja nē tad nav ko d...., bet pamācīt tos biedrus, ja tiem nepielec.