Keca kungs vai tad LV ir Islande ,ja jau pats neatceries ko dažas nedeļas atpakaļ fleitē tad pārlasi savus komentārus, un uz ārzemēm strādāt pareizi raksti ka no labas gribas neviens nebrauc ,bet lielais vairums brauc tie kas nedomā par to kā atdos to ko ir aizņēmies,un kuršus kā tu tu izsakies čiuļus labāk ne...is ,iesaku palūkoties vēsturē ,ko vikingi darija kad kurši viņus apciemoja........
Tā bilde, kas te mālējas ka vieniem ir kā agrāk, un citiem vairs nav nemaz, varētu būt arī pareiza. Gan jau tie rukši nekrīt pa vienam, bet pa bariem. Ja tā kaite ir vienam, tad viss bars būs pagalam. Kam tas bars nokritis, tam arī neviena vairs nav. Ja tā, tad blīvuma samazināšana maz ko dos, jo nemedījam jau pa bariem, bet pa kādam no katra bara.
Induli - ja cūkas kristu bariem, tad gan jau kāds viņas bariem beigtas atrastu. Esmu novērojis, ka, sakarā ar silto laiku un riestu, cūkas nenāk pat pie barotavām, bet norok ceļu kādus 150 m no barotavas.
Krīt arī bariem . Vienā vietā atrada no deviņām cūkām atliekas ,praktiski noēstas pa tīro . Otrā vietā sešas , sasalušas , vilki palēnām grauza. Deviņas un sešas gan nav nekāds lielais bars , bet tomēr , visas vienā vietā .
Gint sakarā ar to ka pie mums ir aizliegtas dzinējmedības, jebkādas, līdz ar to mežu apmeklējam daudz retāk, pie tam pamēgini atrast lielajā mežā kādu kritušu ruksi, un ja vel bez suņiem tad vispār rezultāts būs atrast beigtu ruksi būs viens pret tūkstoti. Tu ejot dzinējos dažreis paej garām guļošam ruksim kur nu vel nosprāgušam!!!!
Valdi.
Viss mainās un visi maināmies mēs līdzās. Vai tomēr tev mani mēnesi vecie komentāri neliek mieru un lasot manu komentu tev jau liekas ka rakstu vienu un to pašu. Var būt izgulies un tad redzēsi ka ko es tagad rakstu.
Par darbu ārzemēs viena lieta saucamie paņemtie kredīti, otra lieta atrast kaut cik apmaksātu darbu pie mums Latgalē pie tam tagad nesezonā vispār grūti, var teikt nereāli. Tāpec arī brauc un diemžēl brauks.
Ja būtu atļautas dzinējmedības tad reālie rukšu kritumi būtu daudz lielāki nekā tagad. Jo labi kā jau minēja no 100 rukšiem tiek atrast pāris.
Vai tomēr tev mani mēnesi vecie komentāri neliek mieru un lasot manu komentu tev jau liekas ka rakstu vienu un to pašu. Var būt izgulies un tad redzēsi ka ko es tagad rakstu.
Te Edgar visiem liekas tieši tā izņemot tevi pašu. :D
Tas ir mednieku forums, vai boksa rings? Arni nodzēs lūdzu šo jūzeri!
Valdi.
Viss mainās un visi maināmies mēs līdzās. Vai tomēr tev mani mēnesi vecie komentāri neliek mieru un lasot manu komentu tev jau liekas ka rakstu vienu un to pašu. Var būt izgulies un tad redzēsi ka ko es tagad rakstu.
Par darbu ārzemēs viena lieta saucamie paņemtie kredīti, otra lieta atrast kaut cik apmaksātu darbu pie mums Latgalē pie tam tagad nesezonā vispār grūti, var teikt nereāli. Tāpec arī brauc un diemžēl brauks.
Ja būtu atļautas dzinējmedības tad reālie rukšu kritumi būtu daudz lielāki nekā tagad. Jo labi kā jau minēja no 100 rukšiem tiek atrast pāris.
Te Edgar visiem liekas tieši tā izņemot tevi pašu. :D