Gundar - dzinējmedības ir efektīvākais veids dzīvnieku skaita samazināšanai. Zinātniski pierādīts - ZM solīja nopublicēt Silavas pētījumu par dzīvnieku skaita pieļaujamos apmēru vai nu kā tur bija...bet tur točna ir pierādīts zinātniski,ka individuālās medības vienas pašas nespēj nopietni kontrolēt dzīvnieku skaitu. Nu, ja šaut kungi nemāk, tad tā ir cita tēma.
Ja mednieks būtu profesija - arī cita tēma...
Pēc šitā Arni Tevi uz viesmedībām vairs neaicinās vai kā minimums tikai pēc kārtīgas dezinfekcijas vannas:D
Runājot par Ļaudonu- tur mēri ievazāja mednieks.
Nākošā sezonā visi būsim vienā laivā. Jā, nu līdz maijam visa LV vēl nebūs, tomēr biju pārlieku pesimistisks toreiz,kad to paudu. Bet līdz oktobrim laika vēl gana.
Turklāt es ļoti reti uz viesmedībām braucu, baigi tomēr jocīga sajūta, ka neko nezini, mastu īsti nepārzini, veči arī katrā vietā ar savu odziņu, kuru ne vienmēr uzreiz izdodas atkost...tā jau es normāls vispār esmu :D tik te forumā sacepos reizēm...
Viss kārtībā:)
Galvenais ir tolerance pret citu viedokli. Tad uzreiz visi kļust pieklājīgaki un nemetas pie neobjektīviem, personīgiem apvainojumiem. Par visu ko rakstu, es izsakos no savas pozīcijas un pieredzes, bet arī apzinos, ka man ne vienmēr ir taisniba, tādēļ neblauju, ka tikai ES nesu patieso vēsti, bet pārējie ir muļķi:D
Es forumam visu laiku sekoju līdzi, tik parasti paklusēju. Šoreiz mazliet sanāca "aizsvilties":D
Sejā nezinu, bet Ļaudona no manis tālu.
Skaidrs ir tas- čalis azartisks mednieks, medīj Ļaudonā un viņam vēl objekts latgales pierobežā, kur regulāri sēž. Pēc laika uz viņa lauka ļaudonā atrod beigtas cūkas- ĀCM.
Fakts tas nav.
Varbūt, te ir kāds lielāks zinātājs.
Ja mednieks būtu profesija - arī cita tēma...
Runājot par Ļaudonu- tur mēri ievazāja mednieks.
Turklāt es ļoti reti uz viesmedībām braucu, baigi tomēr jocīga sajūta, ka neko nezini, mastu īsti nepārzini, veči arī katrā vietā ar savu odziņu, kuru ne vienmēr uzreiz izdodas atkost...tā jau es normāls vispār esmu :D tik te forumā sacepos reizēm...
Galvenais ir tolerance pret citu viedokli. Tad uzreiz visi kļust pieklājīgaki un nemetas pie neobjektīviem, personīgiem apvainojumiem. Par visu ko rakstu, es izsakos no savas pozīcijas un pieredzes, bet arī apzinos, ka man ne vienmēr ir taisniba, tādēļ neblauju, ka tikai ES nesu patieso vēsti, bet pārējie ir muļķi:D
Es forumam visu laiku sekoju līdzi, tik parasti paklusēju. Šoreiz mazliet sanāca "aizsvilties":D
Skaidrs ir tas- čalis azartisks mednieks, medīj Ļaudonā un viņam vēl objekts latgales pierobežā, kur regulāri sēž. Pēc laika uz viņa lauka ļaudonā atrod beigtas cūkas- ĀCM.
Fakts tas nav.
Varbūt, te ir kāds lielāks zinātājs.