Taisnstūrveida izvelkamais pusdienu galds ar zelta tērauda kājām, 3 izmēri vienā galdā, garums 120 cm / 140 cm / 160 cm, pagarināms ar 50 cm soli, maksimālais pagarinātā galda garums 220 cm / 240 cm / 260 cm, lamināta virsmas krāsas melna, balta, ozols, marmors, betons
€653.40
solorety.com
Arī pārī suņiem paiet laiks kamēr viņi pieslīpējas. Arī starpsezonās suņi ir jānodarbina. Ar regulārām pastaigām mežā, kur jā viņi tos zvērus trenkās un pastāv risks ka kādu vārgāku arī dabūs zobos.
Dzintra Regina Jansone
12 min ·
Rems - mans pretsāpju līdzeklis!
Paldies paziņām, kuriem atradās alimentu kucēns!
Biju izmisusi! Mans gadu vecais suns Karro ( Carran Ruusa) izrādījās nedziedināmi slims - inervācijas traucējumi - ģenētiski iedzimti. Kā tas izpaudās? Pirmās pazīmes jau bija mazbērna vecumā. Kucēns klumpuroja, vēlās, dīvaini pārvietoja ķepas. Sazinājos ar audzētāju Ingu Kļavinu. Atbilde - kucēns! Vēl augs, nostabilizēsies un būs labi. Baroju ar profesionālo barību, devu kaļķi un visu, kas paredzēts. Nekas nelīdzēja. Es nevarēju zināt, ka problēma galvā. Zvanīju konsultācijai, ko darīt, uz Valmieras suņu klubu. Prasīju, kā var pārdot slimus suņus!? Atbildes vietā, kluba priekšniece Lolita Ķuze (!) uz mani kliedza(!) - ko jūs atļaujaties! Es PATI tos kucēnus pārbaudīju! (!?). Slikti pārbaudījāt, mīļā!
Bet es redzēju jēlas, asiņainas ķepu virspuses (!). Kā tas iespējams! Vedu uz klīnikām, taisījām rentgenus.... neiroloģiskas dabas problēmas. Neārstējamas.
Jautājums Latvijas suņu audzētājiem! Vai jums ir tiesības sodīt cilvēku uz, vismaz, 10 gadiem (!), - līdzekļi, laiks, nervi - lai ārstētu jūsu bezatbildības un naudas kāres sekas!? Latvijā var!
Es nespēju nogalināt savu suni un, vienīgais, ko spēju izdomāt, atdevu atpakaļ suni I.Kļaviņai. Jūsu dēļ es nepalikšu par slepkavu! Dariet to pati, ja varat!
Vai jūs domājat, ka man tika atdota nauda? Nē, protams! Tā pie mums nav pieņemts!
Tikai - nezinu, kā rīkoties tālāk. Vai ziņot kādai Dzīvnieku aizsardzības biedrībai? Vai tādas Latvijā pastāv!?
Tagad es nedomāju par sevi. Domāju, cik nelaimīgu cilvēku un dzīvnieku vēl būs, ja visi klusēs un ļaus iedzīvoties uz bezatbildības rēķina!?
Pats nezinu kāpēc - bet man gadās dzirdēt to ko varbūt nevajag.
Pēdējais gadījums- manai frizierei uzradās otrs suns- mājās ir vilks, bet nu tikusi pie maza, smuka, pietiekami skaļa suņa - jorkširas terjera.
Atvainojiet - ne pie suņa, bet pie kuces. Ar visiem papīriem.
Prasīju kāpēc paņēmusi- izrādās viena no klientēm meklējusi, kam atdot- jo esot beidzies produktīvais vecums- pārot vairāk nevarot- jādod uz patversmi...
Bļāviens- ko tik BIZNESA dēļ nedara- mednieki vismaz saviem mīluļiem un cīnu biedriem mūža maizi dod....
Un Žanna prasa, kāpēc man suņu audzētājas nepatīk:)
Jā, Ivar, Tu tiešām daudz nezini.....
"Vot tā ir štelle. Aigar mācies. Nafig aploki, nafig paklausība, nafig asinspēda. Suns vienkārši ir jāaizved uz mežu un viņš sāk strādāt. Ja nestrādā-tātad dīvānā pirdējs. Ivar ,Tu laikam 18 gados kā tiki tautās, tā bija gan izglītībā, gan mednieku apliecība kabatā un suns pavadā :):):):)"
Uldi un ko tad Ivars tur tādu nepareizu pateica! Gribi teikt ka suns tik aplokā iemācās, lielākā daļa Latvijas medību suņi mežā mācās, tā ar ir tā īstā skola, brīžiem skarba, bet tāda nu viņa ir. Aplokā var apskatīt vai vispār sunim ir interese par zvēru, bet nejau kaut ko dižu iemācīt. Jo biežāk suns mežā, jo lielāka skola, tāda tā pamata gudrība.
Viss man pietiek, te vairāk nediskutēšu, laikam jau ari negribu vairāk zināt.
Ivar, Tu man atgādini Padomju laiku birokrātiņu, kurš vienā mierā gatavs ņemties ar problēmu t.i. imitēt darbību, krāmējoties ar problēmas radītajām sekām,bet problēmas pašā saknē, neiedziļināties.....
Nu nav man suņkopība dzīves mērķis- vienkārši man ir savas viedoklis par daudzām lietām un to es nekautrējos to izklāstīt.
Un viedoklis rodas , tāpat kā visiem, no dzīves pieredzes..
Ja visi klusēsim- tad darītāji nezinās, ko tautai vajag:)
Nu nav man suņkopība dzīves mērķis
Arī man,Ivar, suņkopība nav dzīves mērķis.....A,suņus, ta medībam, vajag.....