Aigars izrādās gāzes analizatoru ir ievietojis savā vai kāda cita ......,ja jau tik precīzi %zin:)
Izrādās atskaitīties par darbu var, lai gan tur neesot bijis.
Ieteikums tiem kas pirks kādu kucēnu, pārbaudiet UR vai papiru parakstījis tur reeģistrēta persona, citādi no tā kāds var atteikties:)
Es uztaisīju kafiju un ar nepacietību gaidu otro raundu... pēc maniem aprēķiniem, pēc punktiem pagaidām priekšā ir Ivars un Žanna, ar dažiem sabiedrotajiem, Aigars arī turās braši... Dongs... fight!
Ieteikums tiem kas pirks kādu kucēnu, pārbaudiet UR vai papiru parakstījis tur reeģistrēta persona, citādi no tā kāds var atteikties:)
Es takš neseku ka TUR nebiju?
Hronoloģija.
22.10.2008 gadā pēc 3gadu spiediena M.Kalniņš sarīkoja Dālderos pirmo LMKA kopsapulci.....kopš dibināšanas 2000.g.05.janvāra.
Tajā sapulcē arī mani sanākušie ievēlēja LMKA valdē.Veco atlaida. Par vadoni palika M.Kalniņš, jo valdei patiesībā nebija nekadas nozīmes. Visu noteica M.Kalniņā ģimene.
16.12.2008 M.Kalniņš devās citos medību laukos......
30.12.2008 sanāca tie paši cilveki. Neviens tolkam nezinaja kam tas LMKA pieder un kur viņš vispar ir. Kādam vajadzēja novadīt saplānotos kinoloģiskos 2009.g. un protams parakstīt suņu ciltsrakstus. Tākā pasākumi ,aš 85%, bija ieplānoti Dalderos uzņēmos šīs divas lietas izdarīt.Un te nu man pavērās skats uz suņu dokomentu" kuhņu".....
Jau tad pateicu -MAN TĀDS BIZNES NEINTERESĒ.
Neesmu vadījis LMKA jo nekāda LMKA nav. Šo logo izmantoja M.Kalniņa ģimene biznesam. Tagad Salmiņa@Jēkabsona banda MSAF līdzekļu "apguvē".Tāda, Ivar,realitāte.Mēģināju iedarbinat institūcijas, kas bija LMKA statūtos, neizdevās jo suņu īpasniekiem NEVAJADZĒJA.
Tagad, to pašu daru zem Dalderu logo, un zini - IZDODAS.
un atkal tu sūdzies par darboņiem, kas apgūst MSAF naudu,
Salmiņa@Jēkabsona banda MSAF līdzekļu "apguvē".
bet kurš šo naudu apguva 2009/2010 gadā?
Mēģināju iedarbinat institūcijas, kas bija LMKA statūtos, neizdevās jo suņu īpasniekiem NEVAJADZĒJA.
Nezinu , ko TU gribēji iedarbināt- ja ari es tajā laikā biju un vēl tagad esmu suņa ĪPAŠNIEKS- bet līdz manīm , nu nekāda info nenonāca.
A par Dālderiem - tas labi , ka izdodas un lai arī turpmāk viss notiek.
Zini, man pilnīgi nav žēl ka TEV veicas- bet ciest nevaru- ka Tu pasniedz , ka viss ir slikti, ka visur zagļi utt.
Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
20.02.2015. 10:59
Nu bez puslitra TEVI saprast nevar. tagad tu saki
Kas tur ko nesaprast - Es tur biju, bet biedrs nebiju.
Es pagājušo gadu meģināju apmeklēt LMKA planotos MSAF finansētos seminērus......nu nebija to seminēru.
LMKA vārdā MSAF finansētos projektus 95% gadījumā "vadīja UN vada" VMD darbinieks Aldis Bondars.....tas viss ir N E T T Ā.
Galvenā institūcija , kura bija jāiedarbina iekš LMKA, bija un ir - ir"Ekspertu kvalifikācijas komisija".
Tā gluži nav. Mācos no tevīm. Izmantoju nettu -http://spoki.tvnet.lv/vesture/...
Es takš neseku ka TUR nebiju?
Hronoloģija.
22.10.2008 gadā pēc 3gadu spiediena M.Kalniņš sarīkoja Dālderos pirmo LMKA kopsapulci.....kopš dibināšanas 2000.g.05.janvāra.
Tajā sapulcē arī mani sanākušie ievēlēja LMKA valdē.Veco atlaida. Par vadoni palika M.Kalniņš, jo valdei patiesībā nebija nekadas nozīmes. Visu noteica M.Kalniņā ģimene.
16.12.2008 M.Kalniņš devās citos medību laukos......
30.12.2008 sanāca tie paši cilveki. Neviens tolkam nezinaja kam tas LMKA pieder un kur viņš vispar ir. Kādam vajadzēja novadīt saplānotos kinoloģiskos 2009.g. un protams parakstīt suņu ciltsrakstus. Tākā pasākumi ,aš 85%, bija ieplānoti Dalderos uzņēmos šīs divas lietas izdarīt.Un te nu man pavērās skats uz suņu dokomentu" kuhņu".....
Jau tad pateicu -MAN TĀDS BIZNES NEINTERESĒ.
Neesmu vadījis LMKA jo nekāda LMKA nav. Šo logo izmantoja M.Kalniņa ģimene biznesam. Tagad Salmiņa@Jēkabsona banda MSAF līdzekļu "apguvē".Tāda, Ivar,realitāte.Mēģināju iedarbinat institūcijas, kas bija LMKA statūtos, neizdevās jo suņu īpasniekiem NEVAJADZĒJA.
Tagad, to pašu daru zem Dalderu logo, un zini - IZDODAS.
bet pirms piecām/desmit lapām
un tepat atkal saki
Nezinu , ko TU gribēji iedarbināt- ja ari es tajā laikā biju un vēl tagad esmu suņa ĪPAŠNIEKS- bet līdz manīm , nu nekāda info nenonāca.
A par Dālderiem - tas labi , ka izdodas un lai arī turpmāk viss notiek.
Zini, man pilnīgi nav žēl ka TEV veicas- bet ciest nevaru- ka Tu pasniedz , ka viss ir slikti, ka visur zagļi utt.
Kas tur ko nesaprast - Es tur biju, bet biedrs nebiju.
Es pagājušo gadu meģināju apmeklēt LMKA planotos MSAF finansētos seminērus......nu nebija to seminēru.
LMKA vārdā MSAF finansētos projektus 95% gadījumā "vadīja UN vada" VMD darbinieks Aldis Bondars.....tas viss ir N E T T Ā.
Galvenā institūcija , kura bija jāiedarbina iekš LMKA, bija un ir - ir"Ekspertu kvalifikācijas komisija".
Žanna - būs vien Tev pirmai jālien tai stikla kalnā..... tas tā.....lai būtu uz ko tiekties.
Slabo??? Sievietes taču pēc būtības ir biseksuālas! :):):)