Sveiki! Pašam ir sxr vulcans 30-06 jau gadus 3, piešavu ar RWS 10.7g problēmu ne ziemā, ne vasarā!!! Ar pārlādēšanu problēmu nav bijis!!! Tā ka ar sxr pusautomātu esmu apmierināts, iegādājos arī gludo sx3, mīksts, ērts, precīzs!!!! Par savām Winchester slotām nevaru teikt nevienu sliktu vārdu!!!
Es šauju ar brauning long track jau četrus gadus,kalibrs noteikti 30-06,municiju piemeklēju, smagākas lodes bij izkliede ar vieglajām 9,7 gr iet ok tagad šauju ar norma Kalahari bezsvinu ideāli iet.jā mehāmisko pirmo daļu jānoņem ,lai optiku uzliktu.BEZ optikas vai kolimātora ar spico tāpat nešausi.pārlādē bez problēmām.
arkas ir dažādas, mossbergs ir pati letēka, tomēr lufte starp pusēm ir visiem. man tas netraucē un blīvumu neietekmē. Tiem, kurus tas uztraucs ir pilns tuninga detaļu , sākot par plastmasa ielikti, beidzot par speciāliem piniem.
Medību stāžs: Sāku iet dzinējos 7 gadu vecuma 2007 gadā dabuju mednieku apliecibu un bisi
Aprīkojums: mc, iž, Browning ABolt3 308, CZ 453, Sauer 202 Outback, paštaisīts nazis no husqarnas strelas, ļoti liels akmens!
Suņi: Taiga, Džuļbars, Warwick
Medību trofejas: 21
25.12.2014. 14:29
ara AR ir problēmas, mēs paņēmām MMR mosberg, stobrs precīzs a lufte starp dzelžiem pipec kāda , lodes mētā, iespied folliju 50 patronas iet lode lodē tad follijs izdilst atkal mētā uz sprīdi
Aprīkojums: Browning Bar LongTrac 30-06, Izh-54 12 kal.
25.12.2014. 07:04
iepriekš atvainojos par iejaukšanos tēmā, Lauri, pats ~ 7 gadi medīju ar Long Track, līdz šim nav bijušas prob, tieši čehu selier patronas arī lietoju - super, bet pēed laikā sāk nepārlādēt.... šeit skatos puikas ir ar saprašanu, varbūt var ko ieteikt, pats gan vēl neesmu iedziļinājies, jo varbūt vajag kādu lielo tīrīšanu izveikt... smēres jau gan jau vienkārši solidols neder, tomēr karstums un tā...
Kā var būt mīksts un precīzs?!
Ērts, lai var visur ielocīt, tas gan!
;-DDD
Atsauksmes par precizitāti, tīri labas.