Viens stāv uz vienas pārejas otrs stāv uz otras pārejas utt. pa mežu staigā ar suni trešais, bet katrs reali skaitās individuālajās medībās.
Atļauts kur nav ierobežojmi uz suņiem!
Slēpts
03.12.2014. 21:49
Maldies, Gunti! Individuālās medībās piedalās tikai viens mednieks, viņš vienlaicīgi pilda arī medību vadītāja pienākumus ( vada pats sevi), arī nomedījot limitēto dzīvnieku parakstās medību atļaujā gan kā mednieks, gan kā medību vadītājs un atbild tikai par sevi. Protams, piesakot individuālās medības atbildīgajai personai, viņam jāsaņem informācija par to kur var atrasties citi individuālie mednieki. Individuālās medības jāpiesaka katram medniekam, nevis kā agrāk, kad viens pieteica un ņēma līdz divus draugus (braukt kopā uz medību iecirkni jau drīkst, bet atbildība ir katram par sevi). Lasi uzmanīgi MN VI sadaļu.
Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
03.12.2014. 21:54
Kāpēc cūkas?Kāpēc suņus kas "notur" uz vietas? Pēdējās divās medībās to vien darīju, kā jauno, ar Astro aprīkoto ,Latvijas Dzinēja kucīti ņēmu nost no alņiem.Kopskaitā 5 gab.. Visus varēju paņemt, piebraucot pa AS LVM jaunbūvētiem ceļiem....
Tāds jau bija tas tēmas jautājums, padalīties pieredzē. Redz pirmais variants jau ir kā medīt, izsekot suni ar zvēru pēc raidītāja un ar mašīnu nolenkt. Nu, ļoti labi Aigar!
Māri, tas ko Tu uzrakstīji viss ir saprotams un tā jau arī dara, bet tas taču neaizliedz pa diviem kopīgi nomedīt cūku. Vai atkal nepareizi!
Slēpts
03.12.2014. 22:27
Nu tad pastāsti, kā tad notiks tā medīšana "pa diviem kopīgi"? Ja runa par to, ka medījumu sadala savā starpā vairāki individuālie mednieki, kuri vienā mašīnā aizbraukuši uz medībām, tad daliet kā gribiet, kaut vai visam kolektīvam.
Slēpts
03.12.2014. 22:31
Redz pirmais variants jau ir kā medīt, izsekot suni ar zvēru pēc raidītāja un ar mašīnu nolenkt.
Ja patīk/ir vēlme pastaigāties- laikveidīgais+GPS, kuru uzliek uz svaigām pēdām, seko sunim, kad redz, ka suns jau kko pietur- pieiet medījumam. Tas ir tas, ko es iedomājos zem nosaukuma- individuālās medības ar suni. Visvairāk man kretinē tā braukāšana pa lvmežu ceļiem un zvēru ķerstīšana- tās manā galvā vairs nav īsti medības.
Atļauts kur nav ierobežojmi uz suņiem!
Kaut kā jau tā vajadzēja būt, bet reālajā dzīvē var darīt da jebko. Viss atkarīgs no medību koordinatora spējas un mākas koordinēt.
Ja patīk/ir vēlme pastaigāties- laikveidīgais+GPS, kuru uzliek uz svaigām pēdām, seko sunim, kad redz, ka suns jau kko pietur- pieiet medījumam. Tas ir tas, ko es iedomājos zem nosaukuma- individuālās medības ar suni. Visvairāk man kretinē tā braukāšana pa lvmežu ceļiem un zvēru ķerstīšana- tās manā galvā vairs nav īsti medības.